MEGA Primark Shoplog Juni 2015 + aanbeelden

primark shoplog juni 2015 aanbeelden
Jaa, sinds tijden ben ik weer wezen shoppen bij de Primark in Almere. Ik heb lekker veel gekocht en laat je in deze video zien wat ik allemaal geshopt heb. Veel plezier met kijken.

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal en de video te liken als je hem leuk vond. Zou ik heel leuk vinden :)

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

10 Reacties

 1. 15 juni 2015 / 07:04

  Oeh die nude kleurige schoenen, die zijn echt best wel leuk. Sleehakken wen je volgens mij zo wel aan, vind het altijd zeer relaxt lopen. Owh wat had je een pech met de video zeg, maar uiteindelijk is het toch gelukt :D xxx Lucinda

  • Daniëlle
   Auteur
   15 juni 2015 / 09:19

   Ja sleehakken vind ik echt een stuk makkelijker. Ik heb wel een aantal sleehakken, maar normaal loop ik echt altijd op platte schoenen. Het zal dus alsnog wel even wennen zijn.

 2. 15 juni 2015 / 08:32

  Aah, wat een leuke spullen allemaal! Primark blijft toch een hele winkel, het enige wat me tegenhoudt om er vaak naartoe te gaan zijn de grote hoeveelheden mensen en de rommel bij primark..

  Lieefs

  • Daniëlle
   Auteur
   15 juni 2015 / 09:20

   De Primark in Rotterdam en Zaandam vind ik ook een stuk rommeliger. Ik ga als ik naar de Primark ga in de ochtend op een dinsdag of woensdag. De Primark in Almere vind ik heel fijn en ’s ochtends is het daar ook nog te doen met de drukte.

 3. 15 juni 2015 / 14:23

  Het blijkt maar weer dat de aanhouder wint, leuke shoplog! Je hebt ook echt leuke items gekocht.

 4. 15 juni 2015 / 21:11

  Ik vind je tasje erg leuk.. Ik was ook op zoek naar zo’n kleintje maar kon niks vinden. Tja, dan maar eentje van Michael Kors ;-) Oeps, hihi (wel met heeeeeel veel korting!). Die tanktops vind ik erg fijn, maar die rekken zo snel uit! Ik heb ook een maxi rok van de Primark, die vind ik zo ontzettend fijn!

  • Daniëlle
   Auteur
   16 juni 2015 / 10:34

   Oh, hopelijk rekken mijn tanktops niet zo snel uit en wat tof van je MK tas. Ik ben stiekem wel heeeeel jaloers nu, haha!

 5. 17 juni 2015 / 21:35

  Je hebt niet gelogen, het is echt een flinke shoplog. Heerlijk dat je zo goed hebt kunnen slagen. Leuke accessoires en schoenen, ik vind het ook zo heerlijk om af te wisselen. Ook het bloesje vind ik erg mooi. Leuke shoplog, zeker ondanks dat je hem een paar keer overnieuw moest doen ;-)