1+1 gratis kruidvat make-up actie
Eens per jaar is deze aanbieding er en dit moet ik natuurlijk even delen! Vanaf vrijdag t/m zondag is er bij de Kruidvat 1+1 gratis op alle make-up! Hier kijk ik altijd zo naar uit. Bij Kruidvat is de make-up vaak in de aanbieding, maar over het algemeen zijn het vaak dezelfde aanbiedingen. Ik vertel je in dit artikel nog een paar details en daarna is het hollen naar Kruidvat!

Op vrijdag 24, zaterdag 25 én zondag 26 juli is de aanbieding geldig bij iedere Kruidvat in Nederland. De actie start wanneer de winkel open gaat tot aan zondag (als jou Kruidvat op zondag open is) tot de winkel sluit. Eigenlijk is het niet echt 1+1 gratis op alle make-up, maar word de korting bij de kassa verrekend als 50%. Zelf ga ik uiteraard ook zeker even langs! Ik sla de Max Factor CC Cream in en wil graag nog wat nieuwe producten proberen. Veel shopplezier!