Alweer een tijdje geleden konden jullie al mijn eerste review lezen van een nieuw product van Paula’s Choice. Ik ontving niet één product, maar meerdere en vandaag lees je de review van de andere producten. Namelijk de FANtastic Lash Mascara en de Anti-Aging Lip Gloss.

Deze producten zijn van het merk Paula’s Choice. Paula’s Choice is een merk wat ik nog niet kende en echt heb leren kennen door het bloggen. Paula’s Choice is dierproef vrij en heeft een eigen webshop waarbij je kunt bestellen.

Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara

Laten we beginnen met de mascara. De FANtastic Lash Mascara om precies te zijn. De verpakking vind ik simpel en niet zo heel bijzonder. Het borsteltje is meer mijn ding. Het is een rubberen borsteltje die erg flexibel is. De mascara heeft allemaal gelijke haartjes. De samenstelling van deze mascara bevat onder andere bijen- en rijstzemelwassen, olijfolie, de vitaminen C en E en Provitamine B5.


Het borsteltje wat je hier ziet vind ik over het algemeen wel fijn, maar iedere mascara is natuurlijk weer anders, dus ik was heel benieuwd!


Hier zie je het effect van de mascara op mijn wimpers. Deze mascara geeft mijn wimpers vooral veel lengte! Iets wat ik graag wil bij een mascara. Hij geeft niet veel volume. Hij separeert mijn wimpers goed en hij brengt gemakkelijk aan. Ik vind het echt een verrassend fijne mascara!


Ik ben erg tevreden over de mascara. Misschien mocht hij nog wel nét iets meer volume geven. Voor de rest vind ik het echt een prima mascara. Ik gebruik hem inmiddels dagelijks en hij bevalt erg goed. Waterproof garandeert hij niet, maar een kleine regenbui heeft hij bij mij wel overleeft.

Deze mascara heeft een prijs van €15,90

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40 in twee tinten

Het eerste wat ik mij bij dit product afvroeg is: “Hoe kan een lipgloss anti-aging zijn?”. Zelf geloof ik daar niet zo in en ben ik het uiteraard ook niet nodig. Wel zitten er een hoop bijzondere ingrediënten in wat mij weer nieuwsgierig maakte.Deze Anti-Aging Lipgloss is verkrijgbaar in twee verschillende tinten. Namelijk transparant genaamd Clearshine en een transparante roze genaamd Sheer Pink. Ze worden geleverd in een doosje met dezelfde print als bij het blush palette. Verder staat daar nog overige informatie op. De verpakking zelf is een opvallende kleine tube. Het is een grijze verpakking met zilveren dop. Je vind nog een klein gaatje in de verpakking waardoor je de kleur kan zien. De lipgloss breng je aan doormiddel van een schuin afgesneden plastic tutje zoals je op de foto’s kan zien.


De lipgloss bevat verzachtende werkstoffen zoals kokosolie, antioxidanten waaronder de vitaminen A en E en adenosine (een celcommunicerend ingrediënt dat in alle cellen van het lichaam voorkomt). De breedspectrumbescherming tegen de zon met een SPF 40 beschermt de kwetsbare huid van de lippen tegen zonneschade en helpt vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.


Op mijn lippen voelt de gloss vrij romig aan. Hij plakt niet heel opvallend, maar je voelt hem wel zitten. Hij voelt namelijk heel erg dik op mijn lippen. De geur van de gloss doet me associëren met vanille en een vleugje kokos. Het kleurverschil is niet groot bij deze lipglossjes.


De prijs van de gloss vind ik hoog. Hij is namelijk verkrijgbaar voor een prijs van €23,90. Om eerlijk te zijn zou ik dat er zelf niet voor over hebben. Ik vind dat wel te prijzig voor een lipgloss. Persoonlijk vind ik lipgloss minder fijn, maar deze bevat voel ik ook duidelijk zitten. Ik begrijp wel dat hij prijziger is vanwege de ingrediënten. Ook kon ik de lipgloss natuurlijk niet 100% goed testen vanwege de Anti-Aging werking die er waarschijnlijk ook voor zorgt dat hij zo prijzig is.


De Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40 in twee tinten en de Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara zijn verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice en diverse professionele schoonheidssalons. De mascara kan ik je wel aanraden als je op zoek bent naar een mascara die lengte bied.

De producten uit deze review heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.