jarig
Het is weer zomer en 3 augustus en dat betekent dat ik jarig ben! Ik ben weer een jaartje ouder en kan mezelf eindelijk 19 noemen!

Afgelopen jaar was een rustig jaar wat ook wel fijn is voor de verandering. Ik heb leuke dingen gedaan, ik heb veel geleerd en nieuwe mensen ontmoet. Zo ben ik heerlijk op vakantie geweest naar Ameland, was ik naar het concert van Afrojack, heb ik mijn studie afgerond en heb ik een baan gekregen. Ik ben dankbaar voor het afgelopen jaar. Dat het allemaal zo goed is gegaan, dat ik nog steeds gelukkig en gezond ben en dat alles nog heel goed gaat!

Vandaag ga ik mijn verjaardag niet zo uitbundig vieren. Het word een rustig dagje, maar ik ga wel genieten van mijn eerste dag als 19 jarige. Ik ga zo in ieder geval heerlijk genieten van mijn stukje taart en ik hoop op een heel mooi 19e jaar!