makeupgeek
Vaak als je enthousiast bent over iets nieuws wat uitkomt of waar je heen gaat, dan duurt het weken/maanden voordat het daadwerkelijk gebeurt. Afgelopen week plaatste een webshop dat ze Makeup Geek zouden gaan verkopen. Zelf had ik verwacht dat dit nog wel maanden kan duren, maar de volgende dag stond alles erop. Ik laat je weten welke webshop, want dit nieuws wil je weten!

Makeup Geek is een super tof merk. Het is een merk wat uit Amerika komt en vooral bekend staat om de losse oogschaduwpans die ze verkopen. Opzich is het makkelijk verkrijgbaar want ze verzenden namelijk naar Nederland. Helaas zit je dan wel met hoge verzendkosten en douanekosten. Vanaf heden heb je daar geen last meer van.

De webshop Beautybay.com gaat namelijk Makeup Geek verkopen! Beautybay is een webshop uit Engeland. Je betaalt vanaf €22,- geen verzendkosten en vanaf €45,- kun je met Paypal betalen (daaronder met creditcard). Daarnaast zijn de producten ook niet heel veel duurder. Een losse oogschaduw kost bij Makeup Geek $6,00 wat ongeveer 5,64 is en bij Beautybay €6,90.

Zelf ben ik ontzettend tevreden over de producten van Makeup Geek en volgende week verschijnt er een review van mijn zes oogschaduws die ik in mijn bezit heb. Zelf ga ik binnenkort de Duochrome versies zeker aanschaffen. Via deze link vind je de pagina van Makeup Geek op Beautybay.

Kende jij Makeup Geek al en ga je wat aanschaffen?