1 april grappen
Deze dag in het jaar voel ik mij altijd wat zenuwachtiger dan anders. 1 april is dé dag van het jaar om een grap uit te kunnen halen met iemand en ik ben een persoon die daar heel snel intrapt. Dit jaar heb ik veel toffe 1 april grappen voorbij zien komen en dan vooral van verschillende merken op internet of Youtubers. Zelf ben ik geen held in het uithalen van grappen, maar om deze onderstaande kon ik zeker wel lachen.

1 april grappen

Catrice Bakmix voor Oogschaduw

Gelijk begin ik met een beauty gerelateerde grap van Catrice. Hoe tof zou het namelijk zijn als je met een eigen bakmix een baked eyeshadow zou kunnen maken? Ja, eigenlijk dus iets te tofs om waar te kunnen zijn. Met deze set zou je dus compleet je eigen oogschaduw kunnen maken in alle kleurencombinaties. Wel heel origineel bedacht en stiekem zou het ook wel leuk zijn als zoiets echt zou kunnen.

Contouren met Chocola

Je hebt al het heerlijk Too Faced Chocolate Bar palette, de I Heart Make-up oogsschaduw palettes en nu legt Vera je ook nog uit hoe je kunt contouren met échte chocola. Ze laat je precies zien hoe je de chocolade goed kunt blenden met het Kinder Surprise Beautyblender ei. Het feit dat Vera zo serieus blijft is nog wel het leukst!

1 april grappen
1 april grappen

SnoopaVision

Op het moment dat ik de video van Vera bekeek zag ik ook nog eens dat ik hem in SnoopaVision kon bekijken. Helaas kon dit met de video van Vera pas in 2164. Dit is dé 1 april grap van Youtube. Bekijk alles in 360 graden met Snoop Dogg!

Google Cardboard Plastic

De VR brillen zijn tegenwoordig een enorme hit, maar Google komt met iets nieuws. Namelijk de plastic transparante VR brillen. Het is technologie die net zoveel kan als jij en ook niks meer.

1 april grappen

Tony Chocolonely Space Reep

Veel mensen zijn gek op Tony Chocolonely, maar ze zouden gisteren met een gelimiteerd exclusief exemplaar komen. Namelijk de Space Reep. Wel is een legitimatie verplicht als je hem koopt en let er ook op dat je hem niet in één keer opeet.

Teske’s nieuwe song

Om eerlijk te zijn duurde het bij deze grap het langst voordat het kwartje viel. Teske neemt ons zoals altijd mee in haar leven in deze Teske & Co video. Dit keer schrijft ze haar eigen song die nét even wat anders is dan normaal.


Misschien is het daarbij leuk als de demo van het nummer ook maar eens luistert.

1 april grappen

H&M x Mark Zuckerberg

Ook H&M gaat dit jaar een toffe samenwerking aan. Namelijk met de eigenaar van Facebook; Mark Zuckerberg. De collectie bestaat uit 7 grijze shirts en 1 jeans.

McMoon

McDonald’s restaurant zitten al bijna overal en in 2017 écht bijna overal. McDonalds opent namelijk McMoon. De McDrive zal er dan waarschijnlijk wel wat anders uit komen te zien dan op aarde.

Mini Magazijn

CoolBlue wil er dit jaar voor zorgen dat pakketjes nog sneller bezorgd worden en daarom kun je je nu aanmelden als mini magazijn. De video maakt wel meer duidelijk!

1 april grappen

Hema Tompouce Deodorant

Als je altijd al naar een heerlijk gebakje heb willen ruiken dan geeft Hema je op 1 april deze kans. De Tompouce deodorant laat je namelijk helemaal ruiken naar de welbekende Hema Tompouce.

Welke goede 1 april grap heb ik nou gemist en welke vond jij het leukst?