beautybox unboxing maart 2016
De afgelopen maand is het Beautybox team druk bezig geweest om de box voor de maand maart helemaal lente-proof te maken. Er zitten weer vijf verschillende beauty producten in die ik je vandaag laat zien. In dit artikel kun je zien wat er allemaal in de Beautybox zat van de maand maart.

beautybox unboxing maart 2016
De box bevat zoals iedere maand weer een folder met daarin een korte omschrijving van alle producten die er in de box zitten. De box is gevuld met alle producten uiteraard en nog een wit crepe-papiertje wat me helemaal laat denken dat het een cadeautje is.

beautybox unboxing maart 2016
beautybox unboxing maart 2016

Anatomicals You Need A Blooming Shower Gel – €3,99 – fullsize

Als eerst zit er deze hele grote tube shower gel in van het merk Anatomicals. Hij ruikt subtiel naar rozen en is erg lekker voor onder de douche. Achterop staat trouwens een hele leuke foto van een boeket met douchekoppen.

beautybox unboxing maart 2016

Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 – +/- €17,90 – 10 ml

Deze moisturizer zorgt voor hydratatie en helpt tegen huidveroudering. Het product bevat SPF50 voor bescherming tegen UV-stralen. De creme voelt erg rijk en voedend aan op mijn huid.

beautybox unboxing maart 2016

BeautyUK Lip Lust – €3,95 – fullsize

Ook zit er nog een lipgloss in van BeautyUK. De kleur die ik heb ontvangen is no. 4 Sweet Sixteen. De gloss heeft een zachte schuin afgesneden applicator waarmee je de gloss makkelijk zou kunnen aanbrengen.

beautybox unboxing maart 2016
beautybox unboxing maart 2016

Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips – +/- €10,70

Dan zit er ook een heel andere product dan normaal in de Beautybox, namelijk Whitening Strips. Met deze strips zorg je er uiteraard voor dat je stralend witte tanden krijgt. De gehele behandeling bestaat uit 14 strips en in deze Beautybox zitten er drie. Het is de bedoeling dat je dit iedere dag gebruikt voor het beste resultaat.

beautybox unboxing maart 2016

IDC Institue Body Lotion – €4,95

Als laatste bevat de box een body lotion van IDC in een aardbeien geur.

beautybox unboxing maart 2016
De box is goed gevuld met een goede totale waarde. Alleen heb ik de merken uit deze box al meerdere keren voorbij zien komen (op SmileLab na) waardoor ik er persoonlijk wat minder enthousiast van word. Zo heb ik al eens een body lotion van IDC gekregen, ook al eens een moisturizer van Dermalogica, vaker make-up producten van BeautyUK en al dezelfde douchegel van Anatomicals. Naar mijn persoonlijke mening zou ik het leuker vinden om meer verschillende merken uit te kunnen proberen die we nog niet eerder in de Beautybox hebben gezien. Het is wel een goed gevulde inhoud in ieder geval met producten die ik bijna allemaal wel ga gebruiken.

beautybox unboxing maart 2016
De Beautybox is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten vijf beauty producten bestaande uit full-sizes en/of miniaturen. Één box kost €14,95 inclusief verzendkosten. De box kan je bestellen op Beautybox.nl.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.