Make-up Stash mei 2016


De laatste keer dat ik mijn make-up stash had laten zien, was onwijs lang geleden. Nu ik eindelijk een nieuw make-up hoekje heb, leek het me leuk om weer eens mijn stash te laten zien. Dit leek mij het makkelijkst om te doen in video vorm.

Bekijk de video op Youtube
Abonneer je op mijn kanaal

Hopelijk vond je het leuk om te zien. Elke dinsdag en donderdag om 15:30 komt er op mijn Youtube kanaal een nieuwe video online. Abonneren op mijn kanaal is volledig gratis en je wordt geüpdatet van de nieuwste videos. Bekijk hier mijn vorige video.

Ik ben benieuwd wat je van mijn video vond! Laat het even weten in de reacties hier beneden.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

7 Reacties

 1. 22 mei 2016 / 10:43

  Je hebt echt een prachtige collectie. Ik ben vooral jaloers op je oogschaduw paletten!

 2. 22 mei 2016 / 16:37

  Je hebt echt een hele leuke collectie! Tof ingericht ook.

 3. 22 mei 2016 / 19:40

  Wat een prachtige collectie heb je. De blush, bronzer, highlighter lade is mijn favoriet <3

 4. 22 mei 2016 / 22:11

  Leuke collectie om te zien! Ik ben echt DOL OP OOGSCHADUW dus daar ben ik vooral jaloers op. Mooie verschillende palletes heb je, zitten goede items bij. NARS Orgasm staat ook nog steeds op mijn lijstje

 5. 30 mei 2016 / 13:14

  Leuk filmpje!!! :-D Ik heb dat palette van Alice, Urban Decay ook ^.^