A-merk vs. B-merk Challenge

youtube video a-merk challenge
Voor het eerst heb ik samen met mijn zus een video opgenomen. Namelijk een challenge! We hebben allerlei producten in de supermarkt gekocht en gaan deze blind proeven. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Abonneer je op mijn kanaal

Blog van Wendy

Hopelijk vond je deze Challenge leuk om te zien. De andere video waar ik het over heb komt binnenkort online. Abonneren op mijn kanaal is volledig gratis en je wordt geüpdatet van de nieuwste videos. Als je nog suggesties hebt voor nieuwe videos, laat dat dan weten.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

5 Reacties

  1. 1 december 2016 / 11:50

    Wat grappig om te zien. Het lijkt me ook best lastig hoor!