skinny jeans tips vollere vrouw
Shoppen vind ik heerlijk en doe ik maar al te graag, maar als het aankomt op broeken kopen dan heb je mij niet gezien. Het liefst draag ik een toffe skinny jeans, maar door mijn figuur is deze niet makkelijk te vinden. In dit artikel deel ik mijn favoriete skinny jeans voor als je wat voller bent.

Ik heb niet de dunste en het liefst val ik graag nog zo’n 10-15 kilo af, maar toch ben ik ook wel weer tevreden over mijn lichaam. Ik haat sporten en ben mij er dus dan ook van bewust dat afvallen met weinig sporten niet snel gaat. Helaas is het minpunt van wat voller zijn, dat bepaalde kleding ontzettend lastig te vinden is. Ik draag namelijk het liefst iedere dag een skinny jeans in de mooiste kleuren, met of zonder gaten en die ook lekker zitten. Helaas kan ik vrijwel nooit slagen bij de Only, Vero Moda, C&A, Pieces en nog meer van zulke gelijkwaardige winkels.

Inmiddels heb ik zo enorm veel verschillende broeken gehad, dat ik nu wel weet wat mijn favorieten zijn en die deel ik dan ook graag met je. Misschien is het wel handig voor als je opzoek bent naar een goede skinny jeans, dat je jezelf qua lichaamsverhoudingen kan vergelijken met mij, dan snap je waarom ik deze skinny jeans fijn vind. Ik ben 1.72 lang, heb ‘gemiddelde’ kuiten, mijn bovenbenen zijn heel breed en ik heb een wat grotere billen.

skinny jeans tips vollere vrouw

Mango Push-up Skinny Jeans

Als eerst raad ik de Mango Push-up Skinny Jeans aan. Deze broeken gaan door in grote maten (al vallen ze wel kleiner) en ze hebben een Violeta lijn met nog meer maten. Zelf draag ik maat 44 van deze broek (een maat groter dan ‘normaal’). Nooit gedacht dat ik ooit maten durfde te zeggen op mijn blog, maar hé het is maar een getal en ik hoop hier mensen mee te kunnen helpen.

De gewone skinny jeans zaten voor mij prima en waren qua verhoudingen echt perfect. Echter vind ik de Push-up versie nóg fijner! Waarom er Push-up in de naam zit, weet ik ook niet. Hiervan heb ik namelijk niks gemerkt. Deze jeans hebben alleen geen stretch; iets om rekening mee te houden. Deze broeken kosten maar €29,95

H&M Shaping Jeans

Sommige versies van deze broeken heb ik zo vaak gedragen dat ze versleten zijn, maar sommige liggen ook stof te vangen in mijn kast. Hier heb ik een haat/liefde relatie mee, maar ze zijn wel het passen waard. De Shaping Jeans van de H&M bevatten veel stretch, wat ik erg fijn vind! Van deze jeans draag ik maat 32-32 en soms 33-32. Helaas zijn niet alle versies 100% gelijk. Ik heb namelijk versies gehad die bij mijn enkels veel te wijd en te lang zijn, wat ik niet mooi vind. Ook hebben sommige geen stretch bij de knoop waardoor hij heel strak bij je buik zit en voor de rest goed. Dit zijn niet de perfecte broeken voor mij, maar als je nét even andere verhouding hebt dan ik, dan zouden ze nog wel eens fijn kunnen zijn. Deze broeken kosten €49,95.

Zara Body Curve Jeans

Deze heb ik sinds kort ontdekt en dit is ook direct mijn ultieme favoriet. Toen ik ze ontdekte in de winkel heb ik online direct alle soorten besteld. Nu moet ik zeggen dat ze niet allemaal helemaal hetzelfde zaten. De ene zakte veel meer af dan de andere. De maten vallen normaal en gaan door tot maat 46. Zelf draag ik maat 42. Deze broeken zitten echt heerlijk. Ze bevatten lekker veel stretch en sluiten echt perfect aan. De naam van deze jeans is ‘Body Curve Jegging in Slim Fit met lage taille’. Hier moet je alleen niet te veel op letten. Ik snap dat ze het een jegging noemen omdat hij lekker veel stretch bevat, maar hij lijkt toch echt op een ‘normale’ jeans. De woorden ‘lage taille’ schrokken mij heel erg af, maar dat valt enorm mee. Hij is inderdaad niet ‘high waist’, maar laag kan ik hem ook zeker niet noemen. Daarnaast is deze jeans ook goedkoop, ze kosten namelijk maar €29,95. Het bestellen via de Zara webshop gaat heel makkelijk en boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.

skinny jeans tips vollere vrouw
Hier zie je nog mijn drie favoriete broeken op een rij. Links zie je de Mango Kim Push-Up Jeans (helaas is deze kleur uit het assortiment), in het midden H&M Shaping Jeans en rechts Zara Body Curve Jeans.

Uit ervaringen heb ik wel gemerkt dat niet iedere broek uit dezelfde lijn precies hetzelfde zit. Zo heb ik meerdere broeken van bovenstaande favorieten genoemd die niet altijd even perfect zaten. Geef dus niet op met zoeken! Ieder lichaam is ook weer anders natuurlijk, maar geef deze broeken eens een kans als je ze in de winkel ziet liggen. En heb je nog tips voor mij? Laat het zeker weten in de comments.