make-up nieuws geruchten
In dit artikel deel ik weer allerlei make-up nieuwtjes en geruchten van de afgelopen tijd. Met onder andere echt heel goed nieuws over Too Faced! Kijk snel verder om erachter te komen wat het goede nieuws is!


Bekijk hierboven de video met alle onderstaande make-up nieuwtjes en geruchten. Het kan zijn dat ik hier meer nieuwtjes vertel dan die in het artikel voor komen. Geen zin om te kijken? Lees dan de onderwerpen hieronder. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Too Faced en Becca Cosmetics naar Douglas

Dit artikel trap ik af met een heel goed nieuwtje over Too Faced en Becca Cosmetics. Er waren al geruchten dat deze merken naar Nederland zouden komen. Ik heb daarna de Douglas gemaild en volgens mij kunnen we concluderen dat deze merken dus binnenkort eindelijk weer makkelijk verkrijgbaar zullen zijn. Hoe leuk is dat?!

Fenty Beauty Holiday

Fenty Beauty is nog niet zo lang geleden gelanceerd en ze hebben nu al de Kerst collectie bekend gemaakt. The Galaxy Collection is qua verpakking een beetje paars holografisch. De collectie bestaat uit de volgende producten:

4 Starlit Hyper-Glitz Lipstick – $19,- Sci-Fly / $upanova / Gravity / Supermoon
4 Cosmic Gloss Lip Glitter – $19,- Gal on the Moon / Spacesuit / Plutonic Relationship / Astro-naughty
3 Eclipse 2-in-1 Glitter Release Eyeliner $20 – Nepturnt Alien Bae and a Nude Shade
Galaxy Eyeshadow Palette + Kwast $59

Make-up nieuws: Anastasia Beverly Hills Prism Palette

Anastasia is met een palette speciaal voor de feestdagen gekomen. Het palette is inmiddels al verkrijgbaar voor een prijs van $42,-. Het palette bevat hele bijzondere en wisselende kleuren.

Make-up nieuws: ABH Blush Palettes

Ook waren de geruchten uit het vorige artikel waar. Anastasia heeft inmiddels namelijk twee nieuwe blush palette gelanceerd ook speciaal voor de feestdagen. Het is een Limited Edition verkrijgbaar voor een prijs van $30,-.

Zoeva Opulence

Ook Zoeva komt dit jaar nog met drie verschillende collecties. De Opulence collectie zal gelanceerd worden op 6 november 2017. Of er nog meer producten in deze collectie komen is nog onbekend.


zoeva cafe palette

Zoeva Café

Naast het Opulence palette, komt er ook het Café palette. Dit palette is sinds gisteren verkrijgbaar via de webshop van Zoeva voor een prijs van €21,80. Het palette bevat veel bijzondere en voornamelijk warme kleuren. Persoonlijk ben ik hier wel erg benieuwd naar!

Make-up nieuws: Kat von D Metal Crush

Ook vond ik deze foto op Social Media van een nieuw palette van Kat von D. Dit is een highlighter palette met drie verschillende highlighters, genaamd Metal Crush. Wanneer en voor welke prijs dit palette verkrijgbaar is, is nog niet bekend.

Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig? Persoonlijk ben ik echt onwijs enthousiast dat Too Faced binnenkort in Nederland verkrijgbaar is.

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen: