QUIZ: Herken jij deze beauty logo’s? (deel 3)

quiz beauty logo's
Als je Make Me Blush volgt heb ik waarschijnlijk liefde voor make-up. Om zo nu en dan je kennis eens te testen is een uitdaging. Denk jij te kunnen slagen voor deze test en alle logo’s te herkennen? Succes en laat in de comments weten hoeveel je daadwerkelijk goed had!

Speel deel 1

Speel deel 2

De logo’s in onderstaande quiz heb ik zelf bewerkt in Photoshop en hierbij heb ik delen weggelaten om het moeilijker te maken.

Hoeveel had jij er goed?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

3 Reacties

  1. 8 augustus 2018 / 13:25

    Wat een leuk idee! Ik had er 13 goed, maar dat hadden er 14 kunnen zijn als ik niet eentje scheef had geklikt, haha.