Terug naar het werk, einde zomervakantie, dag lekker warm weer, maar hallo Holland’s Next Top Model. Toch nog een lichtpuntje aan het einde van de zomervakantie. Op Make Me Blush is dit eens wat anders dan anders, maar in dit artikel vertel ik naar mijn mening de hoogtepunten van de aflevering en geef ik jullie een HTNM recap.

In deze aflevering is het tijd voor de allereerste shoot. Deze shoot wordt het ze niet makkelijk gemaakt! Ze mogen zelf hun haar en make-up bepalen en krijgen allemaal dezelfde kleding. Daarnaast vallen er deze aflevering tien mensen af, dat betekent dat de groep gehalveerd wordt.


Tijdens de shoot met maar 15 shots per persoon mogen ze zelf hun blouse kiezen en dragen zoals ze willen. Je zou zeggen dat je met deze creatieve opdracht jezelf helemaal bloot kan geven en kan laten zien wat je wil overbrengen door middel van de blouse. Je kan hem dragen, knippen of met stift ontwerpen zoals je hem zelf wil. Sommige bloesjes bleven vrijwel ‘onaangeraakt’, maar er zaten ook mensen tussen die zichzelf letterlijk bloot gaven met de blouse of juist de hele creatieve kant ermee op gingen.


Noa knoopte de blouse speciaal op.


Danilo schreef en tekende allemaal bijzondere dingen voor hem op zijn blouse.


Soufyan deed vergeleken met sommige anderen niet veel unieks, maar zijn ogen spraken broekdelen.


bron gif: Toeps
“Hoe graag ik dit wil?! Dat wil je niet eens weten.”


De cameraman, de stylisten en Noah zelf hadden allemaal ruzie met zijn haar. ‘Ik weet niet welke pluk het is, maar hij is wel een beetje vervelend’


Dit jaar is er geen modellenhuis, maar een hostel in Amsterdam waar de modellen verblijven. De kamerverdeling mochten ze zelf kiezen. Rikkie slaapt met Fee samen op een kamer en Fee benoemt dit als erg fijn om met een meisje op de kamer te zitten. Rikkie heeft het tot nu toe aan niemand van de groep verteld dat ze transgender is, maar dat is ze nog wel van plan. Mijn favoriet van deze week: Bart, Tim en Cecilia.

Volgende week is het tijd voor de make-overs. Wie gaat er roze haar krijgen en gaat er iemand naar huis door deze make-overs?

Dit zijn alle foto’s van de modellen die door zijn gegaan:

Bart

bron afbeelding

Cecilia

bron afbeelding

Daan

bron afbeelding

Danilo

bron afbeelding

Fee

bron afbeelding

Ramanda

bron afbeelding

Rikkie

bron afbeelding

Sara

bron afbeelding

Soufyan

bron afbeelding

Tim

bron afbeelding

Mijn favoriet deze week is toch nog Cecilia. Wie is jouw favoriet?

Bron screenshots: RTL 5 – Holland’s Next Top Model