Summerproof Routine

summerproof routine
In deze video laat ik mijn summerproof routine zien. De zomerse dagen zijn steeds vaker zichtbaar en dat betekent voor mij dat ik weer rokjes en jurkjes kan gaan dragen. Persoonlijk kan ik er ultiem van genieten om dat mooie gladde, zachte benen te hebben die er ook nog een bruin uitzien. In deze video laat ik zien hoe ik dat doe.


Bekijk hierboven de volledige video. Vergeet je zeker niet te abonneren om geen video meer te missen.

Gebruikte producten:

Etos Shower Scrub
Veet Ontharingscreme
Bondi Sands Tanning Foam
Bondi Sands Application Mitt
Etos Argan & Avocado Skin Oil
Essie Nail Polish

Gebruinde en gladde benen is natuurlijk niet per definitie het perfecte plaatje of zoals het hoort. Je moet je natuurlijk kleden en verzorgen zoals jij dat prettig vindt. Ik vind het zelf juist een erg prettig gevoel om een bruine teint te hebben.

Routine

Mocht je geen tijd hebben de volledige video te bekijken, dan leg ik het natuurlijk ook nog al te graag uit. Ik begin de routine met een scrub en in dit geval is dat de Etos Shower Scrub. In de video doe ik alles op 1 dag, maar eigenlijk is het beter om dit te verspreiden en niet op dezelfde dag alle onderdelen uit te voeren. Scrubben vergelijk ik persoonlijk met het verven van een tuinschuurtje. Misschien een gekke vergelijking, maar als je een tuinschuurtje wil verven, dan ga je hem eerst schuren en dan pakt de verf extra goed. Zo zie ik het ook met mijn benen. Ik ‘schuur’ eerst mijn benen en daarna pakt de zon of zelfbruiner het nóg beter.

Na het scrubben ben ik mij gaan scheren en hiervoor gebruikte ik de nieuwe Veet ontharingscrème die ruikt naar groene appeltjes. Ik heb zelf hele dunne en blonde haartjes, veel scheerproducten kunnen mijn haartjes niet weghalen. Deze crème doet dat wel! Je brengt de crème aan met het spateltje, laat dit eventjes intrekken en met het spateltje haal je het er daarna zo weer af en je benen zijn prachtig glad.

Na het scheren, gaat mijn routine onder de douche nog even verder. Als ik uit de douche kom begin ik met zelfbruinen. Hiervoor gebruik ik de Tanning Foam van Bondi Sands. Deze breng ik aan, laat ik een uur intrekken en spoel ik daarna weer af. Het resultaat is natuurlijk, maar wel direct een stuk gebruinder. Persoonlijk vind ik het heel mooi eruit zien en gebruik ik dit vooral graag bij bijzondere gelegenheden.

Tot slot ga ik mijn nagels nog lakken met een nagellak van Essie en smeer ik mijn lichaam nog in met de Etos Argan & Avocado Skin Oil. Mijn benen zien er op deze manier mooi, verzorgd, glad en gebruind uit. Alle gebruikte producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos.

Hoe ziet jouw routine voor de zomer eruit?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

1 Reactie

  1. Mieke | mieksmind
    23 mei 2019 / 21:16

    Ik vind je rokje zo cute. Dit rokje zag ik laatst bij Le Ballon, lekker zomers!