Make-up Nieuws & Geruchten #29

make-up nieuws geruchten video
In dit artikel deel ik een aantal make-up nieuwtjes & geruchten. Deze editie ga je veel zien van Essence & Catrice, komt er een nieuw palette van Urban Decay en kijken we alvast vooruit naar de beauty adventskalenders!Bekijk hierboven de video waarin ik alle make-up nieuwtjes en geruchten aan je laat zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Hieronder zie je alle onderwerpen/collecties die ik ga behandelen in de video. In die video laat ik de producten zien, vertel ik wat meer over de prijzen en de datums waarop de collecties gelanceerd worden.

 • Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette
 • Essence Assortimentsupdate
 • Essence x Pacman
 • Essence Summer Days & Nights
 • Essence Spice it up!
 • Essence & Catrice Royal Party
 • Essence & Catrice Adventskalenders
 • Catrice Simplicity
 • Bourjois Twist Up The Volume 24HR Mascara
 • Benefit Boi-ing Concealer
 • Anastasia Beverly Hills Norvina Collection
 • Persoonlijk ben ik onwijs nieuwsgierig naar de Anastasia Beverly Hills Norvina Collection. Het palette uit deze collectie lijkt hele wisselende kleuren te hebben en niet kleuren niet ieder merk uitbrengt. Ik denk als je dit palette in je stash hebt, dat je dan een hele unieke aanvulling hebt. Daarnaast lijken mij de Adventskalenders van Catrice & Essence ook heel erg leuk. Mochten ze nog beschikbaar zijn dan zou ik één van de twee dit jaar zeker willen aanschaffen. Misschien leuk voor een video idee? Laat het zeker even weten als je de adventskalenders in een video zou willen zien!

  Mocht jij nieuwtjes of geruchten tegenkomen op Instagram, dan mag je mij daar zeker in taggen. Het is namelijk lastig om van ieder make-up nieuwtje op de hoogte te zijn, dus alle hulp is welkom! Als ik het meeneem in de volgende video, dan krijg je natuurlijk een shoutout naar je Instagram.

  Naar welke collectie ben jij het meest nieuwsgierig?

  liefs
  Deel:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

  1 Reactie

  1. 3 september 2019 / 21:45

   ik heb vandaag het nieuwe urban decay palette mogen zien. echt super prachtige shinny tinten oogschaduw en de verpakking is ook zoooo mooi