Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020
Je kan het je bijna niet voorstellen: het is nog niet eens officieel winter en ik laat jullie al een lente/zomercollectie zien. Twee keer per jaar update Catrice en Essence haar assortiment en de assortiment update voor lente/zomer 2020 is alweer bekend. In dit artikel deel ik alle producten die nieuw zullen verschijnen in het schap, de Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

CLEAN ID HYDRO BB CREAM – € 5,99

Het eerste product van de Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020 is deze BB Cream. De nieuwe Clean ID BB Cream is geschikt voor elk huidtype en bevat 99% natuurlijke ingrediënten. De BB Cream geeft een lichte dekking en geeft de huid een mooie, natuurlijke glans. Dankzij de voedende formule met sheaboter heeft de crème een hydraterend effect. De BB Cream is verkrijgbaar in twee tinten: een voor een lichte tot medium huidtypes en een voor medium tot donkere huidtypes.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

CLEAN ID VOLUME + LENGTHENING MASCARA – € 4,99

Deze siliconenvrije Volume + Lengthening Mascara bevat 92% natuurlijke ingrediënten, zoals verzorgende wax mirte en bloesemwax en is nog vegan ook! Het cilindervormige vezelborsteltje creëert prachtige, volumineuze, lange en intens zwarte wimpers zonder ze te verzwaren.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

CLEAN ID EYE PENCIL – € 2,59

Dit zwarte oogpotlood belooft soepel over de huid te glijden en afhankelijk van de wijze van aanbrengen, een expressieve of juist natuurlijke look te geven. Het potlood verzorgt de huid met sheaboter en castorolie. Naast de natuurlijke ingrediënten is de verpakking ook nog eens geproduceerd van 100% duurzaam hout met FSC keurmerk.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

CLEAN ID EYELINER – € 3,89

Deze eyeliner bevat voor 99% natuurlijke ingrediënten. De vegan Clean ID Eyeliner omhult de wimpers met een langhoudend laagje op suikerbasis. De diepzwarte, matte textuur van de Dip Eyeliner belooft een perfecte winged eyeliner te creëren en is geschikt voor contactlensdraagsters.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PURE NAIL POLISH – € 3,99

De nieuwe PURE Nail Polishes bestaan voor meer dan 70% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende granaatappelolie. De vijf subtiele kleuren variëren van rosé en mauve tot roodbruin en geven de nagels een verzorgde, natuurlijke look voor elke gelegenheid.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

CLEAN ID LIP OIL – € 4,99

De Clean ID Lip Oil met 84% natuurlijke ingrediënten combineert de zacht smeltende, transparante textuur van een olie met de glans van een gloss en de hydraterende verzorging van een lipbalm.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

INSTANT AWAKE CONCEALER – € 4,99

De Instant Awake Concealer belooft een medium dekking. Het is een lichte, opbouwbare textuur die zorgt voor een frisse, wakkere look en een gladde, natuurlijk matte finish. De verzorgende ingrediënten hydrateren de huid, hebben een anti-rimpeleffect en verminderen zichtbaar fijne lijntjes.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

HYDRO PLUMPING SERUM – € 5,99

De hoofdingrediënten van het Hydro Plumping Serum zijn 1,5% hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en zichtbaar volume geeft en panthenol, dat een kalmerend effect heeft. Breng ’s ochtends en ’s avonds twee druppeltjes van het transparante serum aan op een gereinigde huid en masseer het zachtjes in – voor een heerlijk huidgevoel en een gezond uitziende, frisse teint.

GLOW BOOSTER SERUM – € 5,99

Met 10% vitaminecomplex, bestaande uit vitamine C, E en B3, en ananasextract geeft het nieuwe Glow Booster Serum de huid een gezonde glow. Breng ’s ochtends voor je make-up en/of ’s avonds twee druppeltjes van het serum aan op een schone huid en masseer zachtjes in. Voor een glans en een egale teint – een doffe huid is eindelijk verleden tijd!

BALANCE HYDRO SPRAY – € 4,99

De lichte, hydraterende spray met 3% rozenwater kalmeert de gevoelige of gestreste huid. Het trekt direct na het aanbrengen in – zelfs over make-up – en geeft de huid een natuurlijke glans. De gezichtsspray is vrij van kunstmatige parfums en heeft een subtiele rozengeur. Ook bevat de spray kalmerend panthenol en watermeloenextract.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PRIME AND FINE ANTI-RED PRIMER – € 4,59

Hennep is al lange tijd een populair verzorgend ingrediënt dat wordt gewaardeerd om zijn positieve resultaten: het staat bekend om de huidverzachtende eigenschappen en het vermogen om roodheid te kalmeren. En daarom is de nieuwe Prime And Fine Anti-Red Primer met hennepolie de ideale basis onder foundation. De groene tint neutraliseert rode delen van de huid en de hennepolie brengt de huid in balans. De primer smeert makkelijk uit, hydrateert en voelt comfortabel aan dankzij de lichte, maar verzorgende textuur.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PRÊT-À-VOLUME ULTRA BLACK MASCARA WATERPROOF – € 4,59

De vegan Pret-à-Volume Ultra Black Mascara Waterproof met verzorgende castorolie belooft de wimpers diepzwarte dekking en intens volume te geven. En toch is de mascara heel eenvoudig te verwijderen. Het licht gebogen borsteltje vormt de wimpers op een elegante manier en accentueert zelfs de kleinste haartjes.

LASHES TO KILL SEXY VOLUME MASCARA – € 3,99

De nieuwe Lashes To Kill Sexy Volume Mascara belooft dramatische wimpers te geven met slechts één laagje. Het zandlopervormige vezelkwastje vangt
zelfs de kleinste wimpers, zorgt voor instant volume en is eenvoudig in gebruik. De diepzwarte textuur voorziet de wimpers van lengte en body met slecht één keer applicatie.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

EYE MAKE UP TAPE – € 2,59

Bye, bye plakband en washi tape, hallo Eye Make Up Tape! Met deze zelfklevende tapes kan oogschaduw en eyeliner in een oogwenk perfect aangebracht worden, met bijzonder nauwkeurige randjes en overgangen.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

BRUSH INK TATTOO LINER WATERPROOF – € 4,99

De punt van de Brush Ink Tattoo Liner Waterproof is heel precies dankzij de meer dan 270 haren.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

MICRO SLIM EYE PENCIL WATERPROOF – € 2,99

Met de Micro Slim Eye Pencil Waterproof kan iedereen de trendy “tightlining” look creëren voor wakkere, open ogen en een expressieve oogmake-up. De ultra fijne punt glijdt moeiteloos langs de onderste en bovenste wimperlijn, vult smalle ruimtes tussen de wimpers op en laat een nauwkeurig, langhoudend lijntje achter.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

FALSE LASHES TOOL SET – € 5,99

De professionele False Lashes Tool Set belooft het aanbrengen van kunstwimpers kinderspel te maken. Knip de kunstwimpers met de schaar tot de gewenste lengte en plaats ze vervolgens met de applicator op de wimperlijn. De 2 in 1 brush & comb voorziet de wimpers van een onweerstaanbare finish: het scheidt de fijne haartjes en brengt ze in perfecte vorm.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PROFESSIONAL BROW PALETTE – € 6,99

De twee Professional Brow Palettes hebben een enorme kleurvariatie en veel verschillende texturen. Beide paletten bevatten zes poedertinten, twee highlighters en daarnaast een fixeerwax.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

3D BROW TWO-TONE POMADE WATERPROOF – € 4,59

De 3D Brow Two-Tone Pomade Waterproof geeft de wenkbrauwen vorm en structuur en laat ze bovendien op een positieve manier opvallen. Terwijl de donkere tint in het potje nauwkeurig de wenkbrauw omlijst, is de lichtere tint geschikt voor het opvullen van de wenkbrauw.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

5 IN 1 SETTING POWDER – € 4,99

Deze high-performance poeder matteert en fixeert elke look. Het geperste, kleurloze poeder is water- en zweetbestendig en beschermt de huid met SPF 10.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

ICONails GEL LACQUER FIND YOUR PERFECT „RED“ – € 2,99

Kleurtrends komen en gaan, maar één is tijdloos: rood. De ICONails Gel Lacquer find your perfect „RED” – lijn zorgt ervoor dat jij de ideale rode
kleur vindt die perfect bij jou past. De bestaande ICONails collectie, die al vier spannende roodtinten bevat, wordt uitgebreid met vier extra
tinten.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

99% NATURAL BASE COAT – € 3,59

Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten bevat de Base Coat maar drie ingrediënten: water, shellac en organische alcohol. Dit beschermt de nagel en zorgt voor een prachtig, glad nageloppervlak dat optimaal voorbereid is op de kleur van jouw keuze. En dit alles zonder die typische nagellakgeur. De Base Coat voorkomt verkleuring van de nagels en verlengt de levensduur van de nagellak.

SLEEP PROOF TOP COAT – € 3,59

De dagen dat nagels lakken in de avond resulteert in onaantrekkelijke afdrukken van beddengoed op je nagels zijn voorbij! Dankzij de speciale UV formule laat de nieuwe SLEEP PROOF TOP COAT nagellak extreem snel drogen zonder dat je een UV lamp nodig hebt. Perfect voor elk last-minute gebruik van jouw favoriete nagellak. Bovendien kun jij lekker vroeg naar bed, zonder dat je bang bent voor nagellak fails de volgende ochtend.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PLUMP & BLUR LIP TREATMENT – € 3,99

De Plump & Blur Lip Treatment plumpt de lippen, verbergt fijne lijntjes en laat kleine imperfecties verdwijnen. De ultra lichte en zacht smeltende textuur met hyaluronzuur en menthol biedt een extra frisse, hydraterende boost, wordt snel geabsorbeerd, beschermt de lippen en helpt ze te herstellen.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PRO NEXT-GEN NUDES & PRO NEON EARTH SLIM EYESHADOW PALETTES – € 9,89

Beide paletten bevatten 14 hoog gepigmenteerde, intense oogschaduwkleuren van de hoogste kwaliteit. De rosy nude kleuren van het Next-Gen Nudes Palette en de aardetinten van het Neon Earth Palette variëren van mat tot metallic glanzend.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

LIQUID SHADOW WATERPROOF – € 3,99

Met de nieuwe Liquid Shadows Waterproof is het aanbrengen en blenden van vloeibare oogschaduw in slechts een paar seconden eenvoudiger dan ooit. De lang houdende textuur van de tien trendy kleuren met matte, parelmoer en metallic effecten gaat niet in de fijne lijntjes rond het oog zitten en is bovendien waterproof – voor ogen die de hele dag stralen.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

THE DRY ROSÉ & SMART BEIGE COLLECTION EYESHADOW PALETTE – € 4,99

De bestseller collectie van CATRICE krijgt dubbele versterking. De geïntegreerde highlighter en sculpting tinten maken de oogmake-up look helemaal af en zorgen daarnaast voor diepte en dimensie.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

FULL SATIN LIPSTICK – € 3,99

Deze romige lipstick met satijnen finish belooft een intense, hoog gepigmenteerde kleurervaring. De romige lipstick voelt licht aan op de lippen, hydrateert en bevat ingrediënten als wilde rozenolie en vitamine C.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER – € 3,99

Dankzij het mentholen chili-extract tintelt de Lip Booster op de lippen en creëert het een fascinerend volume-effect in slechts enkele seconden. Wat overblijft is een koel gevoel, een glanzende finish in delicaat rosé en een spannende ervaring. In alle opzichten.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

HEMP & MINT GLOW LIP BALM – € 4,99

Dankzij de menthol geeft de nieuwe Hemp & Mint Glow Lip Balm een tintelende sensatie op de lippen en laat ze er voller uitzien, terwijl de hennepolie ze verzorgt. De Lip Balm intensiveert de natuurlijke kleur van de lippen en kleurt ze – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen –in een persoonlijke roze tint. De muntsmaak voorziet de lippen van een fijn fris gevoel.

Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020

PORELESS PERFECTION MOUSSE FOUNDATION – € 5,99

De siliconenvrije Poreless Perfection Mousse Foundation is verkrijgbaar in vier kleuren, geeft de huid een egalere teint, verfijnt zichtbaar de poriën en laat bovendien een natuurlijk uitziende, matte finish achter. De lichte mousse formule blendt makkelijk en laat roodheid en kleine imperfecties verdwijnen. Voor een natuurlijke, gladde finish die fijn zacht aanvoelt.

Zelf ben ik het meest nieuwsgierig naar de oogschaduwpaletten en de paletten voor de wenkbrauwen. Ook lijkt mij de False Lash Tool Kit ideaal om te gebruiken. Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar de wenkbrauw pomade. Tegen de tijd dat de producten verkrijgbaar zijn, kan je ook een video verwachten op mijn YouTube kanaal. Vergeet je daarom niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de video’s.

Naar welk product van de Catrice Assortiment Update Lente/Zomer 2020 ben jij het meest nieuwsgierig?

— Lees ook: Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2020