Action Shoplog Januari 2020

action shoplog januari 2020
Afgelopen week heb ik weer eens lekker geshopt bij de Action en in deze video laat ik je zien wat ik allemaal heb gekocht. Veel plezier met kijken en vergeet je niet te abonneren om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.


Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

ABONNEREN

Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste video’s. Zo mis je geen enkele video. Als je het belletje aanzet ontvang je ook nog eens een melding als ik een video upload.

Shop jij graag bij Action?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

2 Reacties

  1. 16 januari 2020 / 16:27

    Wat zie je er weer mooi uit en wat heb je een leuke dingen geshopt. Ik moet er ook weer eens naartoe!

  2. 23 januari 2020 / 09:29

    Wat heb je leuke dingen geshopt! Als ik naar de action ga, kom ik altijd thuis met dingen die ik eigenlijk niet nodig heb haha! Zo af en toe wil ik nog wel naar de action, maar dan moet ik me echt inhouden!