Over Make Me Blush

Hi en wat leuk dat je een kijkje neemt op Make Me Blush. Mijn naam is Daniëlle en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik op het moment Communicatie in Zwolle op Windesheim. Ik ben in 2015 afgestudeerd als mediavormgever en heb mijn eigen vormgegeven diploma mogen ondertekenen.

Hoe het allemaal begon
In 2011 begon ik met blogs lezen en het wekte steeds meer interesse bij mij. Er waren op dat moment nog niet veel blogs en ik wilde ook mijn mening laten horen, want ik was het lang niet altijd met elke blogger eens. Waarom zou ik het niet kunnen? Ik heb een liefde voor make-up en zo ontstond Make Me Blush. Ik begon in februari 2012 met een persoonlijke blog met 2 keer per week een artikel. In juli 2012 ontstond Make Me Blush. De naam is makkelijk, herkenbaar, origineel en daarnaast is blush ook nog eens één van mijn favoriete make-up producten. In 2013 begon ik met dagelijks schrijven over alles wat ik leuk vond en inmiddels is het uitgegroeid tot iets groots.

Bereik
Doormiddel van Make Me Blush wil ik make-up liefhebbers inspireren. Naast artikelen over beauty, komt er ook veel lifestyle aan bod. Ik review veel producten, laat mijn favorieten zien, deel make-up looks en ik geef tips. In maart 2015 heb ik een Discover Make-up Cursus afgerond en daar heb ik veel kennis opgedaan. Met mijn blog heb ik prachtige dingen mogen meemaken en dagelijks is het nog steeds een hard groeiende blog waar ik trots op ben. Inmiddels zijn er maandelijks meer dan 12.000 bezoekers te vinden. Daarnaast ben ik ook actief op YouTube met inmiddels ruim 4.500 abonnees.

Kamer van Koophandel
In 2018 is Make Me Blush ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Make Me Blush is te vinden onder het nummer 71803149.

Hieronder vind je een enkele populaire artikelen op Make Me Blush
Alle make-up webshops + info op een rij
Make-up Nieuws & Geruchten
13x de leukste beauty adventskalenders van 2017

Als je nog meer vragen en/of opmerkingen hebt kan je hieronder een reactie achterlaten of contact met me opnemen onder het kopje ‘Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)