In de media

Make Me Blush is meerdere keren in de media gekomen. Mijn blog bestaat al sinds 2012 en in die periode is er veel gebeurd. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat Make Me Blush in de media heeft gestaan. Mijn doel is om anderen te inspireren en dat de media hier extra aandacht aangeeft, is erg fijn. Hieronder is te zien in/op welke media Make Me Blush is verschenen.

Make Me Blush in de media

Windesheim Centre For Entrepreneurship Magazine – 3 pagina’s – januari 2020

Het Windesheim College is de school waar ik gestudeerd heb. Van 2017 – 2021 heb ik hier de opleiding Communicatie gevolgd. Windesheim geeft ook veel aandacht aan ondernemers en heeft daarvoor een eigen magazine. Met een groot interview van 3 pagina’s, ben ik in het Windesheim magazine gekomen in januari 2020.

Bol.com benaming

Bol.com – Video op de pagina van het product – april 2019

Een video bij een Bol.com pagina is zeker niet gebruikelijk en gebeurt zelden. Ik ben dan ook erg dankbaar dat mijn YouTube video uitgelicht is bij de officiële verkoop van een foundation van Bourjois.

essence Instagram story

Essence Instagram Story Takeover – 8 miljoen volgers – maart 2019

Met essence werk ik al een langere tijd samen. In Amsterdam is in 2019 een essence pop-up store geopend. Op het officiële Instagram account van essence mocht ik hier meer over vertellen. Vanwege de ontzettend grote doelgroep van 8 miljoen volgers, mocht ik een Instagram story opnemen. Uiteraard in het engels. Het komt zelden voor dat er berichten vanuit Nederland op het Instagram account

Make Me Blush in de media
Intertoys folder – Week 13 van 2014. Klik hier voor mijn artikel.

Make Me Blush in de media
Intertoys Speelboek – Najaar 2014 – Bladzijde 115

Websites waar Make Me Blush op heeft gestaan – In de media

A Beauty DayDe leukste make-up stash video’s (2020)
Jana Raveydts – Favoriete YouTubers (2020)
Esthetic Health12x de leukste blogs (2018)
Girlz – PERFECTE WENKIES IN ÉÉN SECONDE?! (2017)
La Femme Fem – Mijn favoriete blogs (2016)
Oh FashionFavoriete blogs (2015)
Otto – Top 50 blogs – Plek 38 (2013)
Girlscene – Interview over Make Me Blush. (2012)

Hierboven vind je enkele websites waar Make Me Blush onder andere op heeft gestaan. De websites die nog steeds bestaan, zijn ook nog gelinkt.