Welkom!

Kom meer te weten over Make Me Blush!

Hi, ik ben Daniëlle! Online beter bekend als Make Me Blush. Met Make Me Blush ben ik begonnen om anderen mensen te kunnen inspireren op het gebied van beauty, fashion & lifestyle. Voor Make Me Blush maak ik content op mijn website, YouTube kanaal en Instagram. Ik plaats minimaal twee keer per week een nieuwe video over alles wat met beauty, fashion en lifestyle te maken heeft. Als persoon praat ik rustig in mijn video’s en ben ik niet over de top. Ik vertel onder andere mijn eerlijke mening over nieuwe beauty lanceringen, laat mijn leuke gespotte items uit de (online)winkels zien en behandel dilemma’s uit het dagelijks leven. Benieuwd welke apparatuur ik gebruik voor het bloggen? Check al mijn equipment.

SAMENGEWERKT MET O.A.

Leer mij beter kennen

Wie ben ik?

Z

De opleidingen die ik heb gedaan...

Zijn MBO Mediavormgever en HBO Communicatie. Twee opleidingen die perfect op elkaar aansluiten en wat ik met plezier heb gevolgd.

Z

Ik woon...

In het mooie Assen samen met mijn vriend en 2 katten.

Z

Naast Make Me Blush...

Ben ik ook nog vier dagen in de week week aan het werk als communicatie adviseur in de telecombranche in Amsterdam. Zo kan ik mijzelf blijven ontwikkelen en kan ik nog steeds blijven werken met collega’s.

Z

Make Me Blush...

Bestaat officieel al sinds 2012. In 2018 heb ik mij ingeschreven bij KvK.

MIJN MISSE

WAAR IK NAAR TOE WIL EN HOE HET ALLEMAAL BEGON

Op Make Me Blush behandel ik zowel budgetproof producten, maar laat ik ook high-end producten zien. Als ik het item leuk genoeg vind, dan ik het delen op mijn platform. Inmiddels inspireer ik ruim 50.000 kijkers per maand. Make Me Blush richt ze op vrouwen tussen de 16 – 26 jaar. Vrouwen die houden van beauty, fashion en lifestyle en het beste uitzichzelf naar boven willen halen. Benieuwd wat mij allemaal bezighoudt?! Volg mij dan op mijn socialmediakanalen. Je kan ze vinden via de icoontjes bovenin op de website.

Make Me Blush is een online platform voor alles wat met beauty, fashion en lifestyle te maken heeft. Ik wil mensen ervan bewust maken dat je goed bent zoals je bent. Mensen inspireren met de leukste aankopen, tips om alles netjes op te ruimen of helpen bij dilemma’s uit het dagelijks leven. Ik geef een eerlijke beoordeling en heb een bepaalde kalmte over mij heen waardoor mensen content ervaren als ontspanning.

In 2011 begon ik met blogs lezen en het wekte steeds meer interesse bij mij. Er waren op dat moment nog niet veel blogs en ik wilde ook mijn mening laten horen, want ik was het lang niet altijd met elke blogger eens. Waarom zou ik het niet kunnen? Ik heb een liefde voor make-up en zo ontstond Make Me Blush. Ik begon in februari 2012 met een persoonlijke blog met 2 keer per week een artikel. In juli 2012 ontstond Make Me Blush. De naam is makkelijk, herkenbaar, origineel en daarnaast is blush ook nog eens één van mijn favoriete make-up producten. In 2013 begon ik met dagelijks schrijven over alles wat ik leuk vond en inmiddels is het uitgegroeid tot iets groots.

Kernwaarden: Kalmte – Inspireren – Betrouwbaar – Oprecht

START YOUR BUSINESS

Discover my free resources to help your business

Bekijk mijn YouTube

Bekijk hier mijn YouTube kanaal!

Lees mijn blog

Lees hier mijn meest recente blogpost.

Ga naar mijn Instagram

Bekijk hier mijn Instagram