Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden – Review Producten

Make Me Blush is een beautyblog. Er verschijnen dus regelmatig reviews over beauty producten. Dit zijn producten die ik test en er daarna mijn mening over geef. Veel van deze producten koop ik zelf, maar ik krijg ook producten opgestuurd van persbureaus, bedrijven en webshops. In elke review ben ik eerlijk ookal krijg ik het opgestuurd. Zodra een product is opgestuurd voor een review dan kun je dit vinden onderaan de blogpost met een verwijzing naar deze disclaimer. Ben ik enthousiast, dan ben ik ook echt enthousiast. Mijn mening is altijd eerlijk en dit zal niet beïnvloedt worden omdat ik een product opgestuurd heb gekregen. Het schrijven van een review kost veel tijd en onjuistheden en onvolledigheden kunnen niet altijd worden voorkomen.

Gesponsorde Artikelen

Daarnaast kun je ook nog gesponsorde artikelen vinden op Make Me Blush. Dit heten Advertorials. Deze artikelen schrijf ik altijd zelf. In zo’n artikel staan dan linkjes naar de website van het bedrijf en daar krijg ik uiteindelijk voor betaald. Voordat ik een aanvraag krijg voor zo’n artikel kijk ik natuurlijk eerst of het bedrijf wel echt bij Make Me Blush past. Ik verdien dus een klein zakcentje met mijn blog, maar dit geef ik ook weer uit aan mijn blog. Denk aan het betalen van webhosting, photobucket, computer programma’s, vervoer naar events, producten ter review, softboxen, attributen voor foto’s en noem maar op. Zodra ik betaald krijg voor een artikel dan zal er altijd Advertorial, Spon, Gesponsord of iets in die richting bij het artikel staan.

Algemene voorwaarden Winacties

Bij een winactie staan alle verplichte voorwaarden waar je aan moet voldoen om kans te kunnen maken. Als de verplichte voorwaarden niet worden voldaan, dan maak je automatisch geen kans. Indien je onder de 18 jaar bent, dien je toestemming te vragen aan je ouders/verzorgers. Als de winactie afgelopen is, wordt de winnaar via een privébericht op Instagram gecontacteerd (tenzij anders vermeld). Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert, gaat de prijs naar iemand anders. Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing, beschadiging of vertraging van de prijs bij verzending. Ook kan Make Me Blush niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan het pakket zelf of inhoud van het pakket. Prijzen worden uiteraard in goede staat verstuurd. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Je kan alleen deelnemen als je in België of Nederland woont.

Meer informatie over winacties

In sommige gevallen gaat het bij winacties om make-up wat ik ontvangen heb vanuit PR. Deze producten zijn beschikbaar gesteld voor mij als blogger, maar komen soms niet aan bod ter review en daarom komen deze in een winactie. Producten die ik vanuit PR heb ontvangen en verloot, zijn altijd in nieuwstaat. Sommige producten hebben daarom tester op de verpakking staan. Hoewel het allemaal nieuwe producten zijn, is het altijd belangrijk om er veilig mee om te gaan. Kijk, ruik en test! Test altijd de producten op een onopvallende plek om te kijken of je een allergische reactie krijgt. Make Me Blush is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties of andere bijkomstigheden bij het gebruik van de producten.

Uitslag winactie

Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag. De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie. Make Me Blush is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten. Als je meedoet aan winacties op Make Me Blush, dan ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. Over de inhoud van de winactie, prijs, loting of prijsuitreiking kan echter niet worden gecorrespondeerd.

Algemene voorwaarden Fotografie

Alle foto’s op Make Me Blush zijn zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Alle rechten behoren dan ook toe aan Make Me Blush. Als je een foto zou willen gebruiken dan moet hier altijd een bronvermelding bij staan naar het desbetreffende artikel, maar mag niet worden gebruikt zonder toestemming. Vraag dus altijd toestemming via het kopje Contact.

Apparatuur

Voor Make Me Blush is ook een hoop apparatuur nodig. De foto’s en videos maak ik met de Canon EOS RP, vlogs maak ik met de Sony ZV-1.

Layout is gemaakt door Lovely Confetti.
Logo/Header is gemaakt door Make Me Blush.

De inhoud van Make Me Blush kan veranderen zonder dat dit aangekondigd hoeft te worden. Het is mogelijk dat je een e-mail ontvangt als je een reactie op Make Me Blush achterlaat. Als ik je reactie met daarin je vraag beantwoord, dan ontvang je automatisch een mail. In de meeste gevallen wordt er enkel gereageerd op reacties met een vraag.