Kortingscodes

Opzoek naar kortingscodes? Ik hou van online shoppen, maar shoppen met extra korting is nóg leuker! Daarvoor ben je op deze pagina op het juiste adres. Hieronder vind je al mijn kortingscodes die momenteel nog geldig zijn.

Kortingscode LookFantastic

DANIELLE – Tot 20% korting + 5% extra korting op sale.

Verlopen kortingscodes

Onderstaande kortingscodes zijn inmiddels verlopen. Je kan ze nog testen, want misschien werken sommigen nog. Ook geeft dit je een indicatie van kortingscodes die je kan verwachten. Dit zijn merken waar ik vaker mee heb samengewerkt en ook naar verwachting vaker kortingscodes van zal delen.

Kortingscodes

Volg mij ook op social media! Want als ik weer een nieuwe kortingscode heb, dan deel ik die daar als eerste. Als online content creator werk ik regelmatig samen met leuke merken. Sommige van deze werken willen mijn kijkers/lezers trakteren op een extra korting. Goed om te weten: ik krijg niks extra’s voor deze kortingscodes. Ik ontvang geen geldbedrag als jij een kortingscode gebruikt. Wel maak ik gebruik van affiliatelinks. Dit zijn shoplinkjes die onthouden dat jij via mij op een webshop komt. Jij bestelt gewoon zoals je altijd zou doen en ik ontvang een klein percentage van jouw bestelde bedrag. Dit kost voor jou niks extra’s!

Verdienen influencers geld met kortingscodes?

Goed om te weten: ik verdien geen commissie wanneer jij een kortingscode gebruikt. Het is voor het bedrijf een handig meetmiddel hoeveel volgers mijn kortingscodes gebruiken. Ik verdien dus niks extra’s met kortingscodes. Wel verdien ik commissie wanneer jij shopt via affiliate links. Hierboven maak ik ook gebruik van affiliate links. Affiliate links kosten jou niks extra’s.