links apps bloggers blog wordpress
Hoe fijn is het om als bloggers onder elkaar, elkaar te helpen. Zo wil ik mijn mede bloggers vandaag graag een handje helpen. Deze handige links mag je namelijk niet missen! Ik weet zeker dat je ze nog niet allemaal kende en je hebt er veel aan. Veel plezier met lezen!

links apps bloggers blog wordpress

Google Analytics Uren Rapport


Deze website is echt handig! Nouja, niet persé de website, maar wat je erop kan downloaden. Dan Barker heeft namelijk een aangepast rapport gemaakt voor Google Analytics. Met dit rapport kun je bekijken op welke tijden en dagen van de week jou blog het meest word bekeken. Je kan hem heel simpel downloaden op deze site en bij je Google Analytics statistieken staan bovenaan aangepaste rapporten en daar staat hij tussen. Wat wel handig is om te weten is dan zondag nummer 0 is. (De screenshot hierboven zijn niet mijn eigen statistieken, maar een voorbeeld van hoe het eruit ziet.)

links apps bloggers blog wordpress

Google Analytics Week & Maand Overzicht


Via deze website kan je je inschrijven en krijg je wekelijks en/of maandelijks een mail over je Google Analytics. Je ziet hierbij de verschillen met de vorige periode en alles staat op een rijtje. Dit heb ik een lange tijd gebruikt, maar tegenwoordig eigenlijk niet meer omdat ik het minder fijn begon te vinden. Toch wou ik hem graag delen, want misschien vinden anderen het wel heel fijn.

links apps bloggers blog wordpress

YouTube Count App


Als je jezelf ook nog YouTuber mag noemen, dan vind ik deze app ook wel zeker een aanrader. Het is niet per direct handig, maar leuk om te hebben. De Youtube Count App houdt namelijk bij hoeveel abonnees je hebt. Bij de iPhone kan je hem ook nog instellen als widget, waardoor je enkel je notificatiescherm opzij hoeft te schuiven om te zien of er iets veranderd is. Als je de premium versie koopt, dan zijn er nog extra opties mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat je een melding krijgt als je een doel behaald hebt. De app is binnenkort beschikbaar voor Android.

links apps bloggers blog wordpress

Planoly


Planoly ken ik al langer, maar gebruik ik echt pas sinds kort en ik kan niet meer zonder! Ik gok dat veel bloggers ook graag Instagram gebruiken en daar is deze app en website perfect voor. Via de website of de app kun je foto’s uploaden en deze inplannen voor je Instagram. Hij plaatst ze niet automatisch, maar je hoeft bijna alleen nog maar op ‘plaatsen’ te drukken. Je kan van te voren alles al instellen en ik vind het enorm handig!

links apps bloggers blog wordpress
De website vind ik heel gebruiksvriendelijk. Het taggen van mensen gaat makkelijk en hij geeft direct aan hoeveel mensen je tagt en hoeveel hashtags je gebruikt. Daarnaast kan je door middel van een kalender makkelijk inzien wanneer je de foto’s wilt inplannen. Ook is het mogelijk om al je statistieken te bekijken en om comments te kunnen zijn. Er is zoveel mogelijk met Planoly en het is zo gebruiksvriendelijk, dat ik helemaal fan ben.

Hopelijk heb je wat aan mijn tips gehad! Als jij nog links en/of apps aan mij aanraad, laat dat dan even weten in de comments hieronder. Zou ik erg leuk vinden.