catrice travel de luxe limited edition
Eind juni t/m juli 2015 heeft Catrice de beauty reiscollectie voor onderweg. De kleuren zijn geïnspireerd op de catwalk: fris abrikoos, licht rosé, helderwit, marineblauw en zacht grijsblauw. De Travel De Luxe collectie is alleen verkrijgbaar in België en niet in Nederland. Geluk voor velen lezers, maar ook een bummer voor de Nederlandse meiden.


Hier zie je alvast de shoot van de collectie. Ziet dat er niet tof uit!

catrice travel de luxe limited edition

Travel Set – €7,99

De set heeft zeven must-haves voor een prachtige zomerlook: een highlighting poeder en blush voor frisse accenten, een matte bronzer voor een zonnig accent, twee poeder oogschaduws in abrikoos en lichtblauw met een subtiele glans, een antraciet eyeliner pencil en een highlighting pen voor stralende en sprekende ogen.

catrice travel de luxe limited edition

Caring Lip Balm – €3,99

De Caring Lip Balm is een voedende balsem die de gevoelige huid rondom de lippen verwent en heeft een SPF van 20. De lippen krijgen een subtiel abrikoos tintje voor een natuurlijke finish.

catrice travel de luxe limited edition

Refreshing Mist Body Spray – €4,59

Bonjour à la Mer. Met de Refreshing Mist Body Spray blijf je koel, hoe warm het ook is. De verfrissende body spray is gelijkmatig op het lichaam te verdelen en heeft een aangename geur van een tropische bloemen.

catrice travel de luxe limited edition

Nagellak – €2,99

C01 Isle of White – C02 Grey County – C03 Apricot Lane – C04 Port Blue

Vier zomerse kleuren met een subtiele glinstering en een perfecte dekking geven nagels een fashionable maritieme look. Zacht blauwgrijs en helderwit zijn ware jetsetters. De marineblauwe nagellak met een zachte glinstering doet denken aan weerspiegelende zonnestralen op de oceaan. De zachte abrikoos nagellak biedt een frisse, nonchalante, vrouwelijke touch.

catrice travel de luxe limited edition

Cosmetic Bag – €4,99

en vakantie zonder de meest belangrijke beauty must-haves is ondenkbaar. Dit stijlvolle make-up tasje is ideaal om alles bij elkaar te houden in je XXL strandtas. Het golvendessin in de kleuren van het seizoen laat je dagdromen.

catrice travel de luxe limited edition
Jammer dat de collectie alleen in België verkrijgbaar is. Welk product spreekt jou het meeste aan uit de Travel De Luxe collectie?