oriflame eye brow gels review
Oriflame heeft sinds kort twee nieuwe wenkbrauwproducten. Namelijk Eyebrow Gels in twee verschillende kleuren! Dagelijks teken ik mijn wenkbrauwen bij en een goede wenkbrauwgel komt altijd van pas! Benieuwd of ze het waard zijn? Ik laat het je weten.

oriflame eye brow gels review
De wenkbrauwgels zijn van het merk Oriflame en komen uit de Giordani Gold collectie. De samenstelling van dit product bevat Provitamine B5 om te hydrateren en om de wenkbrauwen een gezond en mooi glanzend effect te geven. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar. Namelijk Blonde en Brown.

oriflame eye brow gels review
Oriflame producten worden altijd in doosjes verkocht. Dit zorgt altijd wel voor een meer luxe gevoel. Daarin zitten in dit geval de wenkbrauwgels. Ze zijn simpel verpakt. Ze zijn allebei zwart met gouden details. Niet geheel bijzonder naar mijn idee. Onderop vind je een stickertje met de naam van de kleur. Handig om ze zo te onderscheiden. De wenkbrauwgels bevatten 4 ml aan inhoud.

oriflame eye brow gels review
Tegenwoordig teken ik mijn wenkbrauwen altijd bij met de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Taupe. De kleur van dit product blijft altijd goed zitten dus daar hoef ik geen wenkbrauwgel voor te gebruiken. Mijn ervaring met poeder is dat het met poeder dan minder goed blijft zitten als ik geen wenkbrauwgel gebruik. In dit geval gebruik ik de gel om mijn wenkbrauwen in model te houden.

oriflame eye brow gels review
Het borsteltje is als een standaard mascara borsteltje. Hij heeft geen aparte vorm en is vrij standaard. De ‘haartjes’ zijn van plastic. Door de opening komt er niet te veel product op de spooly. Het is dus niet nodig om nog met het borsteltje langs de rand te gaan. Het is eerder het geval dat er te weinig op zit.

oriflame eye brow gels review
Ingredienten van het product:
AQUA, PARAFFIN, STEARIC ACID, COPERNICIA CERIFERA CERA, ACACIA SENEGAL GUM, GLUCAMINE, BUTYLENE GLYCOL, VP/ VA COPOLYMER, CYCLOPENTASILOXANE, VP/EICOSENE COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CYCLOHEXASILOXANE, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-40 STEARATE, CERA ALBA, IMIDAZOLIDINYL UREA, DIMETHICONE, NYLON-12, DIMETHICONE PEG-8 BEESWAX, HYDROGENATED OLIVE OIL MYRISTYL ESTERS, DISODIUM EDTA, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, BHT, CI 77499, CI 77492, CI 77491

oriflame eye brow gels review
Hier zie je beide kleuren op mijn hand. Ze geven niet heel veel kleur af en zijn dus al snel geschikt voor de kleur van je wenkbrauwen. De substantie is niet heel waterig gelukkig.

Je kan de wenkbrauwgels op zichzelf gebruiken of over een ander product heen. Dat is in mijn geval dus over de Anastasia Dipbrow Pomade.

oriflame eye brow gels review
Hierboven zie je mijn wenkbrauwen zonder product. Zelf ben ik niet 100% tevreden met het model van mijn wenkbrauwen, maar de haartjes blijven opzich wel in de goede richting staan.

oriflame eye brow gels review
Hier zie je mijn wenkbrauwen met de Blonde gel. Zoals je ziet geeft de gel wel kleur af, maar niet extreem veel. Het zorgt voor net wat meer kleur en blijven uiteraard beter op hun plek. Wel vind ik dat hij snel kleur ook afgeeft aan de kleine haartjes die normaal niet opvallen, maar door de kleur dus wel. Dat maakt het wat slordiger.

oriflame eye brow gels review
Hier zie je mijn wenkbrauwen met de Brown gel. Deze is te donker voor de kleur van mijn wenkbrauwen. In mijn geval moet ik echt voor de Blonde versie gaan.

oriflame eye brow gels review
Hier zie je mijn wenkbrauwen met alleen de Anastasia Dipbrow Pomade.

oriflame eye brow gels review
Op de foto hierboven heb ik de wenkbrauwgel in de kleur Blonde erover aan gebracht. Zoals je ziet worden ‘lege plekjes’ wat meer opgevuld door de kleur en is het model ook wat strakker.

oriflame eye brow gels review
De wenkbrauwgels drogen snel op en worden niet hard als ze opgedroogd zijn. Ook zijn ze nog wel een beetje flexibel. Ik heb eerder het idee dat de wenkbrauwgels wat weinig product afgeven. Ik ben tevreden met de wenkbrauwgels, maar van mij mochten de gel wel iets harder opdrogen zodat ze nog beter op hun plek zitten. Prima wenkbrauwgel, maar hij verslaat niet mijn favoriet van Anastasia. Ook al is die wel de helft duurder! Wel vind ik het fijn dat hij een kleurtje afgeeft waardoor ‘lege’ plekjes worden opgevuld.

De Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gel is verkrijgbaar voor een prijs van €13,- en te koop via de webshop en consulenten.

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.