facts about me
Sommigen volgen mij al van begin’s af aan. In die tijd ben ik er wel achter gekomen dat jullie persoonlijke artikelen heel erg leuk vinden om te lezen. De mijn week in foto’s word elke week enorm goed bekeken! 🙂 Ik denk dat jullie al wel veel over mij weten, maar wist je bijvoorbeeld ook al…

❤ Dat ik begon met een make-up tasje, daarna het een bak van de Ikea werd en langzamerhand gewoon 4 lades van een helmerkastje zijn geworden.

❤ Dat ik vroeger enorme fan was van Het Huis Anubis. Ik heb alles nog bewaard en ben zelfs naar signeersessie en shows geweest. Ik vond het in het begin maar raar, maar langzamerhand vond ik het steeds leuker. Ik was er al een beetje oud voor, maar dat maakte me helemaal niks uit. Wil je iets weten?! Vraag het, ik weet het nog steeds, haha.
❤ Dat ik het heel erg leuk vind om te fotograferen. Als ik foto’s maak voor een review, dan heb ik er wel een stuk over 70 gemaakt waarvan ik er van mezelf rond de 5 tot 10 mag uitzoeken.
❤ Dat ik het heel moeilijk vind om kleding te combineren. Ik draag daarom heel vaak een comfy skinny jeans met een zwart hemdje en een leuk vestje of truitje.
❤ Dat ik het heel eng vind om een filmpje te uploaden, maar het stiekem ook heel leuk vind. Al die tijd heb ik al wel de helft meer filmpje gemaakt en ge-edit, maar nooit ge-upload omdat ik het niet durfde.
❤ Dat als ik uit een bus loop altijd ‘doei’ zeg. Sommigen zijn in een goeie stemming en zeggen wat terug, maar wat kunnen sommige chauffeurs chagrijnig zijn zeg.

❤ Dat ik dol ben op pluizige dikke dieren. Dit klinkt heel erg raar, maar bijvoorbeeld een dik keeshondje vind ik echt heel erg schattig.
❤ Dat ik presenteren echt verschrikkelijk vind. Ik ben altijd heel erg zenuwachtig en ik krijg een heel erg rood hoofd. Het gaat wel steeds beter, maar liever doe ik het niet.
❤ Dat als ik een cadeau heb gekocht wat ik denk dat die persoon heel erg leuk gaat vinden, dan kan ik het niet geheim houden. Daarom koop ik het liefst een cadeau op het laatste moment.
❤ Dat ik van post houd. Eigenlijk vind ik elk soort post wel leuk, maar vooral pakketjes. Het leukste van alles is nog wel dat als het een verrassing is. Wie houd er nou eigenlijk niet van post?! Misschien als ik wat ouder ben en alleen maar brieven ontvang die ik moet betalen. Dan houd ik waarschijnlijk niet meer zo van post.
❤ Dat ik vroeger op keyboard les heb gezeten. Ik vond het best wel leuk en heb het ongeveer 3 jaar lang volgehouden, maar mijn leraar kon soms heel boos worden en schelden. Dus toen ben ik er vanaf gegaan. Ik heb toen nog voor mezelf wat gespeeld, maar ben het langzamerhand wel verleerd jammer genoeg.
❤ Dat ik van dansen houd, maar dan wel het liefst als niemand mij ziet. Ik heb daarom ook op Streetdance gezeten en thuis zit ik vaak achter de Wii te dansen met Just Dance. Alleen dans ik het liefst als ik alleen ben, aangezien ik verwacht dat ik niet als Beyonce dans.
❤ Dat ik ervan houd om foto’s te maken. Ik heb nu een Cybershot camera en van de vrouw van mijn vader mag ik haar spiegelreflex camera vaak lenen. Nu wil ik echt een spiegelreflex camera. Je kan er zulke mooie foto’s mee maken, jammer genoeg hangt er een prijskaartje aan.
❤ Dat ik sinds oktober op de Bakkerij van de Jumbo werk. Vaak werk ik 1 of 2 avonden in de week.
❤ Dat je mij altijd blij maakt met Pizza’s, Donuts, Toetjes en Maltesers!