wet n wild review
Vorige week hadden jullie al wat kunnen lezen over het wenkbrauwkitje van Wet ’n Wild. Ik had toen gezegd dat ik twee producten van Wet ’n Wild had gekocht en dit is het tweede product.

 

wet n wild review
Het is een trio oogschaduw en ook deze heb ik gekocht voor maar 1 euro. Zeker een koopje. De verpakking is heel simpel, maar voelt erg aan als plastic. Ik heb nog nooit een Wet ’n Wild product gehad, dus nieuwsgierig was ik zeker. Ik las er altijd hele positieve reviews over.
wet n wild review
Hier zie je de ingrediënten van het product.
wet n wild review
Het zijn drie oogschaduws zoals je ziet. Een bruine, een zwarte en een oud roze kleur. Ook zit er aan de achterkant een spiegeltje die je eruit kan schuiven. Ik heb deze trio in de kleur 07 Soft Smoky
wet n wild review
Zo zie je de oogschaduw wat beter. Bij deze trio zit ook een sponsaplicator, maar dit gebruik ik niet. Ik kon merken dat het een oude verpakking is, want de nieuwe verpakkingen hebben zoals ik me kan herinneren woorden in de oogschaduws staan. Hierdoor weet je waar je ze zou kunnen aanbrengen.
wet n wild review
De oogschaduws zijn heel erg goed gepigmenteerd, maar ze zijn wel een beetje kruimelig en dan vooral de bruine en de roze. Deze kleuren zijn wel fijn creamy, dus als je ze opbouwt zal je minder last hebben van fall out.
wet n wild review
Een look maken met deze drie kleuren vond ik lastig. Op de foto lijkt het ook maar een mengboel. Nee, een goede combi vind ik het niet. Apart vind ik de kleuren wel heel fijn om te gebruiken, maar deze look zal ik niet opnieuw maken.
Wet ’n Wild is onder andere te koop bij Fogan. Via deze link kost hij maar €1,-
x Daniëlle