Nude kleurtjes. Een heel groot deel van mijn stash bestaat uit nude kleurtjes. Mooie natuurlijke kleuren waar ik dagelijks een look mee maak. In het make-up tasje van Catrice die ik kocht bij de Trekpleister zat onder andere dit Absolute Nude Eyeshadow Palette. Na heel wat reviews gelezen te hebben wist ik niet wat ik ervan moest denken. De meningen waren namelijk zó verschillend. Dus vandaag kunnen jullie mijn mening lezen.

In het Absolute Nude Eyeshadow Palette zitten 6 verschillende kleurtjes. Ze zijn allemaal nude, maar wel allemaal shimmery. Dat vind ik eigenlijk wel jammer. Er had namelijk maar mijn mening wel wat matte kleurtjes bij gemogen.
De verpakking vind ik zelf wel aantrekkelijk. Simpel, strak en praktisch.
Op de achterkant staat zoals gewoonlijk nog een beschrijving, ingrediënten en een manier van hoe je een look kunt maken.
Dit zijn de kleurtjes. Ik snap dat sommigen het palette niet geweldig vinden, want de kleurtjes liggen heel dicht bij elkaar en ze zijn ook nog allemaal shimmery.
Daglicht
Flits
De oogschaduw zijn goed gepigmenteerd en zien er prima uit. Ik ben er wel heel tevreden over. De laatste 2 oogschaduws zijn alleen een klein beetje kruimelig, maar dat is niet zo’n probleem. Het viel mij mee hoe kruimelig ze waren. Want in een ooglook heb je hier nauwelijks last van. 
En dan de look die ik ermee heb gemaakt. Ik gebruikte de eerste, derde, vijfde en zesde kleur voor deze look. Simpel van licht naar donker. Zoals je ook op het oog ziet, liggen de kleuren best dicht bij elkaar.
Verder zit er in het palette nog een sponsapplicator en aan de andere kant een kwastje. Ze zijn er dus al iets op verbeterd om een kwastje aan de andere zijde te doen.
Ik ben erg tevreden over dit palette. De kleuren zijn mooi, leuk en makkelijk voor een draagbare look. Nog leuker was geweest als er nog wat matte kleuren bij zaten. Het palette kost €4,99 en is te koop bij de Kruidvat en het Trekpleister. 
x Daniëlle