Zoals jullie misschien wel weten was ik laatst een week vrij. Ik heb lekker veel gedaan, maar had zo ook mijn verveel momentjes. Op de momenten dat ik me een beetje verveel ga ik snel internet shoppen. Ik heb me geprobeerd in te houden, maar dat is niet helemaal gelukt. Lees snel verder om te kijken wat ik gekocht hebt voor een enorm lage prijs.


Vorige week heb ik namelijk een aantal producten bij The Body Shop gekocht, maar ik twijfelde in de winkel heel erg. Dus thuis ging ik nog even op de webshop kijken, maar ik baalde heel erg want het was allemaal zo goedkoop, maar er zaten veel verzendkosten bij. Dus dan doe ik het in de meeste gevallen toch niet. Op dat moment had ik er nog niet aan gedacht om kortingscodes te gebruiken.

Ik ben namelijk heel erg van de kortingscodes en ik ging op zoek naar een leuke van The Body Shop.


Alsnog was het lastig kiezen wat ik moest gaan kopen. Want ik had het in de winkel wel geroken, maar lang niet alle producten die wel in de webshop stonden. Dus ik koos voor twee producten die ik wel in de winkel heb geroken. Namelijk de geur Papaya. Ik heb gekozen voor een body butter en een douchegel. Ik gebruikte hierbij een kortingscode die niet meer online staat, maar met deze code kreeg ik een verassingsproduct ten waarde van €11,-. Ik twijfelde om te kiezen tussen andere codes want ik had ook nog codes gezien voor gratis verzendkosten en codes voor 20% korting. Op dat moment had The Body Shop al gratis verzending. Dus dat was makkelijk kiezen.


In mijn vorige filmpje heb je al kunnen zien wat ik nog meer heb gekocht. Ik ben het van plan snel te gebruiken, want het ruikt heerlijk dus hoop ik dat het ook heerlijk in gebruik is. Mijn ervaring met The Body Shop is zeker goed dus ik verwacht dan ook wel dat ik deze producten met veel plezier ga gebruiken.

Waar ik normaal €67,- voor heb moeten betalen. Betaalde ik nu maar €16,60 met alle korting. Koopje toch?! Ik hou ervan om te shoppen met extreem veel korting! Ik shop niet vaak online, maar wel bij de winkels waarvan ze bij mij ver vandaan liggen. Deze kortingscodes waren voor mij de ideale uitkomst. Met de sale en de korting heb ik enorm veel bespaard. Waar natuurlijk elke vrouw vrolijk van word!

Gebruik jij vaak kortingscodes?

x Daniëlle