Miss Sporty Studio Lash
Deze mascara heb ik al een tijdje en eigenlijk is het gewoon een simpele mascara waar ik niet vaak iets over lees. Toch wilde ik er graag wat over schrijven. Het is een mascara van Miss Sporty en hoewel ik eerder een review schreef over een Miss Sporty mascara waar ik niet over te spreken was, ga ik dat dit keer wel doen.

Miss Sporty Studio Lash
Het is namelijk de Miss Sporty Studio Lash mascara. Hij zit in een groene huls met zilveren letters. Niet heel opvallend tussen al mijn andere mascara’s, maar dat vind ik geen probleem.

Miss Sporty Studio Lash
Miss Sporty Studio Lash
Het borsteltje van de mascara is een plastic borsteltje. Vaak vind ik dit ook het mooiste effect geven. Hij heeft vrij korte haartjes. Rond het borsteltje heb je allemaal rijen met haartjes. Een rij lang, een rij heel kort en zo om en om. Het enige nadeel aan het borsteltje vind ik dat er helemaal vooraan nog een stuk mascara blijft zitten. Hiermee vlek je dus heel snel in je binnenste ooghoek. Best irritant als je haast hebt.

Miss Sporty Studio Lash
Hier zie je de mascara op mijn wimpers. De mascara separeert mijn wimpers goed. Het is niet het beste wat ik heb gezien, maar ik vind het effect wel erg mooi. Ook maakt hij mijn wimpers optisch een stukje langer.

Miss Sporty Studio Lash
Ik vind het een prima mascara. Niks mis mee! Eigenlijk vind ik het gewoon een basic simpele mascara. Hij doet het goed, maar geeft geen heel bijzonder effect. Gewoon een basic mascara. Hij doet met denken aan de Essence I Love Extreme mascara. Nu lijkt het net alsof ik er niet heel tevreden over ben, maar dat is het totaal niet. Ik vind het een ontzettend fijne mascara en ik gebruik hem heel graag.

Miss Sporty Studio Lash
Tja wat kan ik er nog meer over zeggen, ik ben er gewoon heel tevreden over en raad hem zeker aan! Van deze mascara’s zijn ook nog meerdere versies gemaakt. Bijvoorbeeld de Miss Sporty Studio Lash 3D Volumytic Miss Sporty Studio Lash IncrediBALL, Miss Sporty Studio Lash Instant Volume, Miss Sporty Studio Lash Fabulous Black Lash en de Miss Sporty Studio Lash Waterproof. Dit is dus eigenlijk de basic mascara en als je net wat meer voor je wimpers wilt geven kun je bijvoorbeeld een ander soort van de Studio Lash kiezen. Ik denk dat als ik een nieuwe mascara koop dat ik één van de genoemde mascara’s ga proberen. Ik ben er namelijk heel benieuwd naar!

Deze Miss Sporty Studio Lash mascara kun je onder andere kopen bij de Etos voor maar €3,99.

x Daniëlle