pastel nagellak
De lente is aangebroken en vorige week was het echt heerlijk weer. Het is nu eventjes wat minder, maar ik vertrouw er wel op dat we al snel weer een t-shirtje aan kunnen en de zonnebril op. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete pastel kleurige nagellakjes zien. De winter is voorbij, dus de donkere kleuren gaan we weer wat minder zien.

pastel nagellak
Ik heb natuurlijk niet extreem veel pastel kleurige nagellak, dus misschien heb jij wel een leuk lakje wat hier niet tussen staat. Misschien heb ik hem dan niet in mijn bezit. Dus als je nog aanraders hebt, dan vind ik dat natuurlijk altijd leuk om te horen.

pastel nagellak
Als ik uit deze rij nog wat favorieten moet kiezen dan ga ik voor die van Barry M en die van L’Oréal. Beide kleuren vind ik heel erg mooi. Die van Barry M blijft ook nog eens ruim 5 dagen mooi zitten. Daar wil ik dus nog zeker meerdere kleuren van. Mijn minst favoriete uit deze rij is zijn dan toch de Fruity van Essence. Toch vind ik de kleuren nog wel heel mooi, maar ze dekken iets minder goed dan de rest. De lakjes die je hier ziet heten als volgt:

Barry M Gelly Hi Shine Nail Paint – Prickly Pear
Gosh – 597 Miss Minty
Essence Fruity Limited Edition – Peach Beauty
Etos Long Lasting – Mint Groen
Essence Colour & Go – Hello Marshmallow!
Essence Fruity Limited Edition – Banana Joe
L’Oréal – 601

pastel nagellak
Hier zie je alle swatches op een nagelwiel. Vooral de dekking van die van Barry M, Gosh en L’Oréal zijn erg goed, maar de andere lakjes kunnen er ook zeker wat van.

pastel nagellak
Ze hebben allemaal iets unieks en zijn allemaal op hun eigen manier heel erg mooi. Zo bij elkaar geeft het wel en fris en zomers sfeertje.

pastel nagellak
Verder staan ook nog de nieuwe pastel lijn van L’Oréal op mijn wishlist. Dit is een lijn met allemaal mooie lichte pastel kleurtjes. Super leuk! Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips gehad! Misschien is het leuk om dit volgend jaar ook weer te laten zien en dan te kijken wat er allemaal is veranderd. Ik ben benieuwd!

Wat zijn jou favoriete pastel kleurige lakjes? Heb jij nog aanraders voor mij?

x Daniëlle