winactie
Jullie zagen het waarschijnlijk al aankomen en ik zat er al op te wachten om deze winactie online te zetten, maar eindelijk is het zo ver. Speciaal voor jullie heb ik een palette uit Duitsland meegenomen. Een exclusief palette wat alleen in de Müller in Duitsland is te koop. Ik wil jullie graag bedanken door middel van een kleinigheidje. Elke keer als ik weer een mijlpaal haal, ben ik echt heel erg blij. Het liefst geef ik jullie allemaal een bedankje voor het bezoeken van mij site en jullie lieve reacties, maar tja dat gaat me iets teveel geld kosten.

how to make nude eyes
how to make nude eyes
Dus bij deze maak ik graag één van jullie blij met die palette van Essence. Je hebt mijn review er al over kunnen lezen en ik ben lekker enthousiast over dit palette en hopelijk is de winnares dat straks ook. Om dit palette te kunnen winnen, moet je wel een aantal dingetjes doen.

Wat moet je doen om dit palette te kunnen winnen?
– Laat een reactie achter en zeg dat je mee doet
– Volg Make Me Blush op Youtube
– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht.

De winactie loopt vanaf vandaag twee weken precies. De winactie is open voor inwoners van Nederland en België. Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden. Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending. De winnaar word gekozen doormiddel van nummers. Ik zal alle namen bij een nummer opschrijven en dan een nummer loten. Iedereen die mee doet maakt dus kans! Heb je gewonnen? Dan word je gemaild en kan er gevraagd worden om je gebruikersnaam zodat ik kan checken of je echt gedaan hebt wat moest. Laat dus een geldig e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje.

Heel erg veel succes! Ik gun het jullie allemaal!

x Daniëlle

De winnaar van de winactie is Carmen geworden!