mijn week
Het is wel iets minder, maar daarom niet minder leuk. Vandaag heb ik voor jullie weer de mijn week in foto’s van de afgelopen twee weken. Een moment waarin ik jullie een aantal foto’s laat zien van wat ik allemaal doe.

mijn week
Het was Koningsdag en zoals ieder jaar gaan we dan even naar de vrijmarkt en ook direct langs de Hema om oranje tompoezen te halen. Ik vind ze echt super lekker en had ze al heel lang niet meer gehad.

mijn week
Lekker experimenteren met foto’s maken. De laatste tijd experimenteerde ik vooral met de achtergrond, maar de experimenteer ik wat meer met welke plek mooier is qua licht.

mijn week
Koken voor mezelf. Dat betekent lekker makkelijk en visticks! // Mijn moeder kwam terug uit Londen en had een aantal dingetjes voor mij meegenomen. Hier vind je alles.

mijn week
Lekker bloggen met lieve Lilly erbij voor commentaar. // Tijdens het bewerken van mijn foto’s kreeg ik alweer een foutmelding dat mijn hele Mac vol zat. Ik had nog 1 gb over van de 500 gb. Wat bleek. iMovie nam ongeveer 350 gb in beslag. Pff. Direct maar even de harde schijf erbij gehaald, maar dat duurde natuurlijk wel een ruim uur.

mijn week
Zonder bril // En met. Jup ik heb een bril, maar wel voor erbij. Ik heb namelijk al een paar jaar lenzen en een bril voor erbij leek me wel handig. Gewoon voor ’s avonds, zwemmen of als ik een lui dagje heb.

mijn week
Lekker een gebakje eten. We gingen naar mijn oom en tante want die waren 25 jaar getrouwd. Mijn nichtje (Hoi Sanne!) had een hele mooie taart gemaakt met fondant. Jammer genoeg heb ik hem niet op de foto, want hij zag er heel erg leuk uit! // Daarna hadden we nog een Barbecue.

mijn week
Kwam ik terug van het werk, zat deze egel in onze tuin. Hij loopt eigenlijk heel veel avonden in onze tuin, maar we zien hem niet heel vaak. // Lekkere tosti! Op de ondergrond zie je mijn laptopsticker. Hij is alleen nog niet goed, dus ik krijg een nieuwe sticker van het bedrijf.

mijn week
In de bus naar mijn paps toe. // We gingen gezellig naar de Ikea met z’n tweetjes. Voordat we een rondje deden gingen we eerst nog wat drinken met wat lekkers. Deze muffin was echt heel lekker!

mijn week
Ik heb een hele leuke nieuwe sticker voor op mijn laptop. Het was allen niet het goede formaat, dus krijg ik een nieuwe opgestuurd van het bedrijf. Goede klantenservice! // Lekker geshopt in de plenzende regen.

x Daniëlle