shoplog catrice nieuwe collectie 2014 herft
Eigenlijk had ik een filmpje beloofd, maar de komende paar dagen heb ik daar niet extreem veel tijd voor en toch wilde ik het heel graag laten zien. Ik heb namelijk geshopt bij het nieuwe Catrice schap. Het is niet extreem veel, maar uiteindelijk wel voor €30,- bij elkaar. Jup, Catrice is niet meer zo budget als eerst. Ik wou nog meer items shoppen, maar die hadden ze jammer genoeg nog niet of niet meer. Dus bij deze mijn shoplog van al mijn geshopte Catrice producten.

shoplog catrice nieuwe collectie 2014 herft
shoplog catrice nieuwe collectie 2014 herft
Laat ik jullie eerst even een sneak peek geven van het nieuwe schap. Foto’s maken ging wat lastig omdat het een heel krap gangpad was. Ziet het er niet tof uit zo? Wauw, ik vind het schap echt mooi.

shoplog catrice nieuwe collectie 2014 herft
Dit zijn alle items bij elkaar die ik heb geshopt. Ik heb me nog redelijk ingehouden toch? 🙂 In mijn wishlist artikel kon je al zien wat ik wilde kopen en lang niet alles heb ik gekocht.

Uiteindelijk kocht ik de Velvet Foundation, de Velvet Concealer, een Ultimate Stay Lipstick, de Lip Smoother, de Brow Definer, een oogschaduwkwast en de Brow Wax. De prijzen in Duitsland zijn wat goedkoper dan in Nederland, maar gelukkig scheelt het vaak maar 10 cent.

Dit waren de prijzen in Duitsland:

Velvet Foundation €7,95
Velvet Concealer €4,45
Ultimate Stay Lipstick €4,95
Lip Smoother €3,45
Brow Definer €3,25
Oogschaduwkwast €2,75
Brow Wax €2,95

shoplog catrice nieuwe collectie 2014 herft
Het is weer een tijdje geleden dat ik dit kocht, dus de eerste reviews kun je al snel verwachten. Voor de reviews heb ik de producten natuurlijk wel uitgebreid getest, maar op social media en op mijn blog plaats ik dus wat later mijn geshopte items. Dus vandaar 🙂

Dit was alweer mijn Catrice shoplog. Van welke producten zie jij graag zo snel mogelijk een review?

x Daniëlle