Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Deze week was ik weer eens te vinden bij de Müller in Duitsland. De laatste paar weken ben ik daar echt veel geweest, maar ik wilde gewoon graag nieuwe producten van de Catrice collectie en eindelijk heb ik ze. Een product waar ik ontzettend benieuwd naar was, waren de nieuwe lipsticks.

Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Graag wil ik wat meer lipstick uitproberen. Ik vind het echt prachtig, maar het is een beetje ‘out of my comfort zone’. Inmiddels weet ik dat baby roze kleurtjes en roze in het algemeen mij niet zo heel goed staat. Persoonlijk vind ik rode/oranje/paars achtige tinten mij beter staan, maarja dan is er alsnog veel keuze en wat moet je dan kiezen.

Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Uiteindelijk nam ik van Catrice de kleur 080 Passion Red mee. Ik had hem geswatcht in de winkel en hij zag er wel erg mooi uit. Toch vond ik het lastig, want je kan hem niet even op je lippen swatchen. Nouja, die gok moest ik maar nemen.

Deze lipsticks zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij enkele Kruidvat filialen. Catrice krijgt een extra groot schap en deze lipsticks zijn daar onderdeel van. De verpakkingen zijn echt prachtig. Ze zijn mat, met glanzende Catrice letters erop. Je zou echt niet zeggen dat dit van een budget merk is! Als je hem open doet, ziet er ook al prachtig uit. Ik hoef er niet veel over uit te leggen, de foto’s zeggen denk ik wel genoeg.

Dan over naar de swatch. Ik heb gekozen voor een niet extreem rode kleur. Het is wel een rode kleur, maar hij heeft een soort paars/berry achtige ondertoon. Iets wat je deze herfst vaak terug ziet. De kleur heeft een satin finish en is erg goed gepigmenteerd. Ik kan niet wachten hem op mijn lippen aan te brengen.

Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Wauw! Ik ben zo enthousiast. Okee, ik heb niet veel lipsticks, dus vergelijken is misschien lastig voor mij. Want ik heb natuurlijk geen idee hoe de kwaliteit is van bijvoorbeeld een Mac lipstick. Toch ga ik mijn mening erover geven. De lipstick trekt niet in de lijntjes en laat geen velletjes zien terwijl hij wel stroef aanvoelt op je lippen. Ook droogt hij mijn lippen niet uit. Je voelt hem nauwelijks zitten en hij is niet creamy zoals de andere Catrice lipsticks. Hij blijft erg lang zitten en ik vind de substantie echt enorm fijn!

Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Het aanbrengen uit de stick gaat nog een beetje lastig, maar met een lippenceel kan het ook makkelijk. De kleur vind ik ook erg mooi. Hij is wel wat heftiger dan ik had verwacht. Ik had hem iets lichter verwacht, het is wel eventjes wennen zo. Ook vind ik hem bij mijzelf erg mooi staan ookal zeg ik dat zelf. Mijn tanden lijken er witter door en zo’n soort rode kleur doet positieve dingen voor mijn gezicht. Ik ben nu heel benieuwd geworden hoe de andere kleuren mij zullen staan.

Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Ultimate Stay Lipstick 080 Passion Red Catrice
Kortom: ik raad je hem aan! Wel is hij wat prijziger dan we van Catrice gewend zijn. Deze lipstick kost namelijk €4,99. Het is de Ultimate Stay Lipstick en hij is nog verkrijgbaar in 11 andere kleuren. Hierboven vind je alle kleuren op een rijtje. In week 37 t/m 44 zullen ze bij enkele Kruidvat filialen de schappen van Catrice en Essence uitbreiden. Met dus onder andere ook deze lipstick.

Wat vind jij van deze kleur? En ben jij nu ook benieuwd geworden?

x Daniëlle