Fall Favorites Tag
Alweer een tijdje geleden werd ik door Mariska getagd voor de leuke ‘Fall Favorites’ tag. Een leuk soort vragenlijstje met allemaal onderwerpen over de herfst. Mijn herfst favorieten van 2014. Onderaan het artikel zal ik nog vermelden welke andere bloggers ik ook tag voor deze tag.

Thee:
De laatste tijd drink ik wat minder thee, maar ik vind smaakjes thee echt heerlijk. Mijn favorieten zijn dan toch wel Blueberry Muffin, Apple Pie, Autumn Storm, Lemon Pie en Sinaasappel. Eigenlijk vind ik de meeste smaakjes wel lekker, maar dit zijn toch echt mijn favorieten. Vooral voor de herfst vind ik Autumn Storm denk ik toch wel het lekkerst en het meest toepasselijk.

Koffie:
Koffie op zichzelf is al totaal geen favoriet van mij. Laatst heb ik wel een slokje genomen van Starbucks Pumpkin Spice Latte en Douwe Egberts Hazelnut Cappuccino. Ik moet zeggen dat ik dan koffie nog best oke vind.

Avondeten:
De Herfst is het seizoen dat wij weer beginnen met stampot eten. Boerenkool en Hutspot zijn dus ook wel favoriet. Ookal kan pizza er natuurlijk altijd wel in.

Snoep / koek:
Pfoe, dit is echt een lastige keuze. Op dat gebied ben ik echt een vreetzak, maar als ik één ding mag kiezen. Het eerst waar ik aan dacht waren Maltesers, maar als ik eens goed nadenk dan denk ik dat mijn favoriete koek voor de herfst toch wel speculaas is. Vooral gevuld speculaas koeken vind ik echt heerlijk!

Sjaal:
Sinds kort heb ik net een nieuwe. Het is een best grote en vooral lekkere warme sjaal. Hij komt van de Only en was best prijzig, maar hij is ontzettend leuk. Hij heeft een patroon met grijze en oranje kleuren. Normaal houd ik niet van oranje, maar hoe het in deze sjaal gecombineerd is vind ik het prachtig.

fall favorites tag
Jas:
Op dit moment draag ik nog gewoon mijn leren jasje, maar waarschijnlijk deze week wissel ik toch wel om naar mijn winterjas. Een mooie zwarte half lange jas waar ik echt verliefd op ben. Ongeveer een maandje geleden heb ik deze jas nieuw gekocht en ik ben benieuwd hoe hij zal bevallen.

Schoenen:
Sinds kort heb ik namaak Uggs. Niet mega goedkope, maar een echt leren stevig paar van afgerond €40,-. Het is een zwart laag paar en ben er enorm blij mee en ze zijn natuurlijk lekker warm.

Geurkaars:
Ik hou wel van waxmelts. Je kan ze vaak afwisselen en er is enorm veel keuze. Parfum waxmelts vind ik erg lekker, maar appeltaart en sinaasappel ook wel.

Lipstick kleur:
Lipstick gebruik ik niet vaak eigenlijk. Wel vind ik de Miss Sporty Lip Millionare Liquid Laquers erg mooi! Of ik ga voor de Popstick van Maybelline in de kleur 060 Citrus Slice.

Parfum:
Lady Million van Paco Rabanne vind ik heerlijk, maar ik grijp ook wel vaak naar The Body Shop White Musk Libertine.

Bezigheid:
Vier dagen in de week zit ik op school, daarnaast werk ik bij de Jumbo, ben ik bezig met rijlessen en ben ik ook vaak bij mijn vriend te vinden. Natuurlijk ben ik ook enorm veel bezig met mijn blog.

Dat was dan alweer de tag. Het is onwijs lang geleden dat ik een tag online heb geplaatst. Toch leek het me wel weer eens leuk. Vorig jaar heb ik ook een herfst tag geplaatst. Die kun je hier vinden. Hierbij tag ik nog Joyce, Danique en Charlotte. Ik hoop dat ik hem binnenkort bij jullie op de blog kan vinden.

Liefs Daniëlle