Body Shop Kerst Collectie 2014
Een tijdje geleden had ik een verslagje voor jullie klaar staan van het Kerst persevent van The Body Shop. Ik maakte jullie waarschijnlijk al een beetje nieuwsgierig naar de leuke goodiebag die ik heb mogen ontvangen. Vandaag ga ik jullie de inhoud laten zien van deze goodiebag. Er zitten onder andere een aantal leuke nieuwe producten in van de kerstcollectie.

Dit artikel heb ik in vorm van een video en een artikel gedaan. Je kan dus naar je eigen voorkeur kijken wat je liever wilt zien.

Body Shop Kerst Collectie 2014
Hier zie je alle producten op een rij en naast deze producten kregen we ook nog een leuk linnen tasje waar alles in kon. Het zijn lekker veel producten en ik kan niet wachten om ze allemaal te gaan gebruiken. Ik ga er nog niet teveel over vertellen want er komen uiteraard nog reviews van online.

Body Shop Kerst Collectie 2014
Sinds kort verkoopt The Body Shop ook nagellak en hun kleuren zijn geïnspireerd op de natuur. Zelf heb ik deze twee kleuren uitgekozen. Chocolate Cutie en Berry Gorgeous, een donkerbruine en een donkerpaarse tint. Bij nagellak hoort natuurlijk ook nagellakremover en deze is sinds kort ook verkrijgbaar. Het is de Sweet Almond Oil Remover. Een remover zonder aceton en met verzorgende bestanddelen. Erg benieuwd dus hoe deze zal zijn!

Body Shop Kerst Collectie 2014
Zelf ben ik gek op de White Musk geuren van The Body Shop, maar dit jaar komen ze met een nieuwe variant. Namelijk de Red Musk. De geur is erg kruidig en ruikt erg bijzonder. Daarachter zie je de Bath Jelly in de geur Pomme Glacee staan. Deze geur ruikt heerlijk naar zoet geglazuurde appeltjes. Je kan dit product voor in bad gebruiken en als je klaar bent met badderen kan je de lekkere Body Butter gebruiken in dezelfde geur. Voor de Body Butter zie je nog een klein poppetje staan. Ook een nieuw product! Namelijk de Lip & Cheek Dol. Dit meisje heeft een leuke knot die je eraf kan draaien. Je kan dit product voor op je lippen en je wangen gebruiken en je krijgt dan een leuk kleurtje net als dit meisje.

Body Shop Kerst Collectie 2014
Body Shop Kerst Collectie 2014
Ook heeft The Body Shop natuurlijk gedacht aan een mooi uiterlijk met Kerst en ze komen met twee leuke oogschaduwpalettes. Een roze en een blauwe variant. Zelf koos ik voor de blauwe variant. Met dit palette kan je een leuke look maken voor aankomende Kerst. De Sparkler All Over Shimmer is ook nieuw en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en geuren. Namelijk roze, groen en goud. Zelf koos ik voor goud en dit product kan je spuiten op je lichaam en je haar voor een mooie shimmer. Als laatste product heb ik een Lipgloss in de kleur Frosted Cranberry. Dit is ook een geurlijn van The Body Shop en heeft een mooi rood kleurtje. Ook deze heeft een geur die ruikt naar Cranberry.

Body Shop Kerst Collectie 2014
Dat was dan de goodiebag. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. De reviews zullen snel online verschijnen.

Liefs Daniëlle