red musk parfum
We kennen waarschijnlijk allemaal wel de standaard parfums. Sommige parfums lijken veel op elkaar en ruiken in veel gevallen ook naar bloemen. The Body Shop heeft een nieuw parfum die niet naar bloemen ruikt. Het is eens een hele andere vrouwelijk geur genaamd Red Musk. Benieuwd waarom hij zo anders is en wat voor noten hij bevat?

Corinne Cachen de Master-Pafumeur wilde een geur creëren die niet typisch dat ‘girly girl’ heeft. Ze wilde de regels van geuren veranderen. Ze heeft gebruik gemaakt van de sensualiteit en warmte van specerijen en die gemengd met muskus om zo vrouwelijkheid op een heel andere manier te benaderen.

De verpakking vind ik al prachtig. Het parfum is te vinden in een rood doosje. Daarin vind je veilig verpakt de flacon. Ook de flacon vind ik erg mooi en luxe uitstralen. Hij heeft een simpele vorm, maar het verloop van zwart, naar rood, naar transparant vind ik prachtig. Een kleine touch kan veel moois geven aan de verpakking. Daarom vind ik het zwarte vlak met daarop Red Musk ook erg mooi en leuk vormgegeven. Less is more zeggen ze dan.

red musk parfum
Toen ik de noten hoorde van dit parfum werd ik enorm benieuwd en ik hoop dat jij dat ook zult zijn. Hieronder vind je namelijk de noten van dit parfum.

Top noot: Peper
Hart noot: Kaneel
Basis noot: Tabak

Klinkt dat niet al bijzonder? Peper is gekozen vanwege de scherpte en omdat het een mooi contrast vormt met de warmte van kaneel. Tabak geeft de gehele geur net dat beetje meer verslavende warmte.

Het eerste waar ik aan dacht bij dit parfum was dat ik het vond lijken op een unisex geur. Het is een hele kruidige en sterke geur. Ik vind de geur echt heerlijk! Hij blijft gedurende de dag goed hangen en je blijft hem lekker ruiken. Het is een heerlijke warme geur die goed bij de winter past. Naar mijn idee geschikt voor mannen en vrouwen.

red musk parfum
In eerste instantie moest ik er deels aan wennen omdat ik hem misschien meer naar een unisex geur vind ruiken. Na het spuiten op mijn huid begon ik hem toch steeds lekkerder te vinden. Het is een kruidige en warme geur. De dag door kreeg ik ook veel complimentjes over het parfum, dus dat zal wel veel zeggen.

Ik raad je aan hem even in de winkel te ruiken. Ik denk dat er enorm veel liefhebbers voor zullen zijn omdat hij echt anders is dan anders. Daarom denk ik ook dat er een aantal zullen zijn die hem minder lekker zullen vinden.

De Red Musk collectie bestaat uit:
Eau de Parfum (60 ml – €40,-)
Eau de Parfum (100 ml – €55,-)
Alcoholvrije Parfum Olie (30 ml – €22,50)