Wauw, mijn dag kon echt niet beter beginnen. Make Me Blush heeft namelijk de 1000 volgers op Bloglovin gehaald. Eigenlijk is het enorm onwerkelijk. 1000 is gewoon echt extreem veel. Vooral als je al die mensen naast elkaar zou zetten. Dat al die 1000 mensen de moeite hebben genomen om op de volg button te klikken en mijn website dagelijks te kunnen volgen. Bizar! Er staat een grote glimlach op mijn gezicht en wat ik jullie kan zeggen is dankjewel! Dankjewel allemaal! <3

In februari 2012 was ik begonnen met bloggen. Ik las veel blogs en ik dacht dat het mij ook wel leuk leek. Ik plaatste vaak twee of drie keer per week een artikel. Het allereerste artikel wat destijds online kwam ging over onze verhuizing. Mijn ouders waren op dat moment net gescheiden en we gingen dus verhuizen. Destijds heette mijn blog ook nog www.daniellespringer.blogspot.com.

make me blush layout bloglovin
In juli 2012 besloot ik een beautyblog te worden en kocht ik een domein. Make Me Blush was geboren. Hierboven vind je mijn allereerste layout van mijn blog. Zijn er nog mensen die dit kunnen herinneren? Zoals je op de screenshot kan zien had ik in september 2012 33 bloglovin volgers.

make me blush layout bloglovin
In december 2012 ben ik dagelijks gaan bloggen en heb ook weer een nieuwe layout gemaakt. Hier heb ik geen screenshotje meer van helaas, alleen van de header.

make me blush layout bloglovin
In december 2013 werd het wat serieuzer voor mij. Ik ging me meer verdiepen in PR-bureaus, in Seo en stapte over op WordPress. Het was een heel gedoe, maar blij was ik zeker. Hierboven zie je de layout van toen ik net was overgestapt. Wat was dat spannend toen. Ik stapte over en kocht een webhosting pakket.

make me blush layout bloglovin
Daarna volge al snel een nieuwe layout. Deze layout vind ik eigenlijk nog steeds heel erg mooi! Dit was nog steeds eind december 2013. Op dat moment had ik net de 500 volgers gehaald op eerste kerstdag.

make me blush layout bloglovin
December 2014 is het nu. Sinds een aantal weken heb ik weer een nieuwe layout en de 1000 bloglovin volgers. Ik ben enorm blij met wat ik allemaal heb bereikt met mijn blog. Ik heb veel lieve bloggers ontmoet en ook vriendinnen gemaakt met bloggen. Door het bloggen heb ik Kirsten heel goed leren kennen. Kirsten is een hele lieve meid en ik ben blij dat we elkaar hebben leren kennen door het bloggen. De eerste ontmoeting samen was spannend, maar wel heel leuk! Ik ben dankbaar dat ik Kirsten heb mogen leren kennen! <3 Ik ben heel benieuwd wat het komende jaar mij gaat brengen. Ik kan niet veel anders zeggen dan dat ik jullie heel dankbaar ben. Dankjewel voor jullie steun, jullie lieve comments, jullie adviezen en leuke mailtjes. Dankjewel voor alles. De komende paar dagen zullen er een aantal winactie's online komen om jullie te bedanken. Ook vraag ik me wat aan jullie af. Hoe lang volg jij Make Me Blush al?