eyes lips face winactie oogschaduw
Vanochtend liet ik het jullie al weten, maar de 1000 Bloglovin volgers zijn bereikt en de eerste winactie staat online! Namelijk in samenwerking met Elf. Oftewel Eyes Lips Face. Je maakt kans op twee goodiebags met een leuke feestelijke inhoud.

Elf vind ik persoonlijk een heel leuk merk. Ze hebben heel veel budget make-up en veel producten kosten maar een euro. Daarnaast is de kwaliteit ook nog eens heel goed. Vaak hebben ze veel nieuwe producten en nu met de kerst zijn er ook weer een aantal leuke beauty producten aan hun collectie toegevoegd.

eyes lips face win winactie oogschaduw

Wat kun je winnen?

Voor deze winactie zijn er twee goodiebags beschikbaar gesteld. Beide goodiebags hebben dezelfde inhoud. In deze goodiebag zit een oogschaduw doosje uit de kerst collectie met zes verschillende naturelle kleuren. Daarnaast zitten er ook nog twee oogschaduw kwasten bij. Een platte oogschaduws kwast en een kwast voor de arcadeboog. Deze kwasten vind ik zelf erg fijn en daarom zitten ze ook in de goodiebag.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg Make Me Blush op Bloglovin en like dit bericht. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je mee doet en wat je allemaal gedaan hebt om kans te maken.
– Like Eyes Lips Face op Facebook.
– Abonneer op het Youtube kanaal van Eyes Lips Face.

Wat mag je doen om kans te maken?

– Like Make Me Blush op Facebook
– Volg mij op Twitter en tweet “Win een make up pakket van Eyes Lips Face op Make Me Blush. Klik hier om mee te doen: http://bit.ly/1zg1gzZ #winactie @Daniieexxx
– Volg mij op Instagram
– Abonneer op het Youtube kanaal van Make Me Blush

De winactie loopt vanaf vandaag 13 december tot en met 20 december. Daarna zal ik de winnaar een mail sturen. Ook maak ik de winnaar bekend op Facebook en Twitter met de naam waarmee hij/zij mee doet. De winnaar dient binnen drie werkdagen te reageren. Als ik dan nog geen reactie heb, dan zal ik opnieuw een winnaar kiezen. Laat dus je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Lees voor de voorwaarden mijn disclaimer. De winactie is open voor Nederlanders, Belgen en Fransen.