perspakketjes layout
Deze tag heb ik al een aantal keren voorbij zien komen en elke keer vind ik hem weer heel interessant om te lezen. Dus ik wilde hem ook graag invullen. Ik ga je vertellen wat mijn allereerste perspakketje was, hoe mijn layouts van vroeger eruit zagen en wie mijn grote blog voorbeeld is!

Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Dat was over onze verhuizing. Hier kun je het artikel vinden. De foto’s zijn niet meer beschikbaar, maar het artikel wel. Dat was ook eigenlijk de aanleiding om te beginnen met bloggen. Ik had helemaal niet het idee om echt te beginnen met een beautyblog en had geen idee wat bloggen nou eigenlijk was, maar ik wilde graag wat schrijven en het plaatsen op internet. De verhuizing hield me destijds heel erg bezig. Grappig om te zien dat het dan allemaal zo veranderd.

perspakketjes gratis layout

Welke lay-outs heb je allemaal gehad?

Ik denk dat ik zo’n vier tot vijf verschillende layouts heb gehad die niet heel erg veel van elkaar verschillen. Ik ben eigenlijk nooit 100% tevreden over mijn layout omdat ik er zelf dagelijks even op kijk en dan al snel uitgekeken ben. Ik zou nog veel willen veranderen! Hierboven zie je de eerste Make Me Blush layout. Daarvoor had ik een andere naam en ook een andere layout. Het was een simpel Blogger thema met een eigen gemaakte header waar ik trots op was! In dit artikel vind je nog meer oude layouts van mij.

Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Hmm, dat is wel echt een lastige. Ik denk dat ik het meest trots ben op mijn uitgebreide beauty reviews. Zoals deze stapel review van Artdeco, maar ook deze foundation van MAC. Dit zijn redelijk recente artikelen, maar ik probeer mijzelf ook weer dagelijks te verbeteren. Waarschijnlijk vergeet ik nu heel veel artikelen waar ik trots op was, maar voor nu zijn het deze.

Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Oh dat weet ik nog heel goed! Dat was de ByVicky beautybox. Dit was een beautybox net zoals de beautyboxen die je nu hebt. Ze wilden graag samenwerken en dat vond ik goed, maar had niet verwacht dat ik de hele box gratis zou krijgen. Ik vond het zo bizar en was enorm blij met het pakketje. Wel was de voorwaarde dat ik er een unboxing filmpje van moest maken. Dus dat werd ook direct mijn eerste filmpje. Jeetje wat was dat toen spannend zeg en als ik het terug kijk dan ben ik blij met hoe ver ik vooruit ben gegaan. Het filmpje had ik op privé gezet, maar dat heb ik voor nu even veranderd. Wel heb ik nog een hoop andere filmpjes wel op privé gezet. Dus als je hem nog wil bekijken zou ik even naar Youtube gaan, maar schrik niet, haha.

Welke blogger is je grote voorbeeld?

Eigenlijk heb ik meerdere voorbeelden. Zo vind ik de schrijfstijl van Femke, Vera en Cynthia heel leuk, de foto’s van Jiami, Manon, Frauke en Anneloes vind ik ook werkelijk waar prachtig en de looks van Wies en Linda vind ik ook erg inspirerend! Verder heb ik qua fotografie en looks ook nog heel veel instagram accounts die ik volg.

Wanneer je alles over zou mogen doen, wat zou je dan anders doen?

Dan had ik graag eerder willen beginnen met Youtube en bloggen, maar had ik me ook meer willen verdiepen in kwaliteit. Maanden lang had ik artikelen die ik destijds goed vond, maar nu had ik het helemaal anders gedaan. Ik zou graag wat professioneler willen beginnen. Wel hebben die stappen destijds mij tot hier gebracht en wie weet wat er nog allemaal komen gaat! Of ik het dus werkelijk waar over zou doen weet ik niet, want misschien had dat de toekomst heel erg veranderd.

Er zijn nog veel punten waar ik mijzelf op wil verbeteren, maar jammer genoeg zit daar veel tijd in. Ik wil er in ieder geval zeker aan werken! Natuurlijk wil ik ook nog graag een paar andere bloggers taggen. Zo wil ik graag weten wat Marloes haar eerste perspakketje was, waarom Liset is begonnen met bloggen en wat voor layouts Mariska allemaal heeft gehad.