TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs!

perspakketjes layout
Deze tag heb ik al een aantal keren voorbij zien komen en elke keer vind ik hem weer heel interessant om te lezen. Dus ik wilde hem ook graag invullen. Ik ga je vertellen wat mijn allereerste perspakketje was, hoe mijn layouts van vroeger eruit zagen en wie mijn grote blog voorbeeld is!

Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Dat was over onze verhuizing. Hier kun je het artikel vinden. De foto’s zijn niet meer beschikbaar, maar het artikel wel. Dat was ook eigenlijk de aanleiding om te beginnen met bloggen. Ik had helemaal niet het idee om echt te beginnen met een beautyblog en had geen idee wat bloggen nou eigenlijk was, maar ik wilde graag wat schrijven en het plaatsen op internet. De verhuizing hield me destijds heel erg bezig. Grappig om te zien dat het dan allemaal zo veranderd.

perspakketjes gratis layout

Welke lay-outs heb je allemaal gehad?

Ik denk dat ik zo’n vier tot vijf verschillende layouts heb gehad die niet heel erg veel van elkaar verschillen. Ik ben eigenlijk nooit 100% tevreden over mijn layout omdat ik er zelf dagelijks even op kijk en dan al snel uitgekeken ben. Ik zou nog veel willen veranderen! Hierboven zie je de eerste Make Me Blush layout. Daarvoor had ik een andere naam en ook een andere layout. Het was een simpel Blogger thema met een eigen gemaakte header waar ik trots op was! In dit artikel vind je nog meer oude layouts van mij.

Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Hmm, dat is wel echt een lastige. Ik denk dat ik het meest trots ben op mijn uitgebreide beauty reviews. Zoals deze stapel review van Artdeco, maar ook deze foundation van MAC. Dit zijn redelijk recente artikelen, maar ik probeer mijzelf ook weer dagelijks te verbeteren. Waarschijnlijk vergeet ik nu heel veel artikelen waar ik trots op was, maar voor nu zijn het deze.

Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Oh dat weet ik nog heel goed! Dat was de ByVicky beautybox. Dit was een beautybox net zoals de beautyboxen die je nu hebt. Ze wilden graag samenwerken en dat vond ik goed, maar had niet verwacht dat ik de hele box gratis zou krijgen. Ik vond het zo bizar en was enorm blij met het pakketje. Wel was de voorwaarde dat ik er een unboxing filmpje van moest maken. Dus dat werd ook direct mijn eerste filmpje. Jeetje wat was dat toen spannend zeg en als ik het terug kijk dan ben ik blij met hoe ver ik vooruit ben gegaan. Het filmpje had ik op privé gezet, maar dat heb ik voor nu even veranderd. Wel heb ik nog een hoop andere filmpjes wel op privé gezet. Dus als je hem nog wil bekijken zou ik even naar Youtube gaan, maar schrik niet, haha.

Welke blogger is je grote voorbeeld?

Eigenlijk heb ik meerdere voorbeelden. Zo vind ik de schrijfstijl van Femke, Vera en Cynthia heel leuk, de foto’s van Jiami, Manon, Frauke en Anneloes vind ik ook werkelijk waar prachtig en de looks van Wies en Linda vind ik ook erg inspirerend! Verder heb ik qua fotografie en looks ook nog heel veel instagram accounts die ik volg.

Wanneer je alles over zou mogen doen, wat zou je dan anders doen?

Dan had ik graag eerder willen beginnen met Youtube en bloggen, maar had ik me ook meer willen verdiepen in kwaliteit. Maanden lang had ik artikelen die ik destijds goed vond, maar nu had ik het helemaal anders gedaan. Ik zou graag wat professioneler willen beginnen. Wel hebben die stappen destijds mij tot hier gebracht en wie weet wat er nog allemaal komen gaat! Of ik het dus werkelijk waar over zou doen weet ik niet, want misschien had dat de toekomst heel erg veranderd.

Er zijn nog veel punten waar ik mijzelf op wil verbeteren, maar jammer genoeg zit daar veel tijd in. Ik wil er in ieder geval zeker aan werken! Natuurlijk wil ik ook nog graag een paar andere bloggers taggen. Zo wil ik graag weten wat Marloes haar eerste perspakketje was, waarom Liset is begonnen met bloggen en wat voor layouts Mariska allemaal heeft gehad.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 19 februari 2015 / 06:56

  Wat een leuke tag! Ik had in 2007/2008 ook een blog, Als ik iets over mocht doen, had ik gewild dat ik toen nooit was gestopt met bloggen.
  Liefs

  • 19 februari 2015 / 16:31

   Toen had ik ook mijn aller eerste blog & nu wens ik dat ik toen ook nooit gestopt was!

 2. 19 februari 2015 / 07:39

  Super leuke tag, jammer dat ik nog niet zo lang blog, anders had ik deze tag misschien ook wel een keer gedaan.

  XDerek

 3. 19 februari 2015 / 08:40

  Super leuk om te lezen waarom je bent begonnen en wat je eerste perspakketje was! Ik ben nu wel heel benieuwd naar het filmpje, dus ik ga snel even kijken <3

  • Daniëlle
   Auteur
   19 februari 2015 / 09:16

   Haha ik vind het persoonlijk echt niet om aan te zien. Hoe heb ik dat ooit online kunnen plaatsen?!

   • 19 februari 2015 / 09:55

    Ik vind het nog best een mooi filmpje hoor. Heel knap dat je het de eerste keer al zo goed deed <3

 4. 19 februari 2015 / 09:10

  Leuke tag! Ik snap wel dat je professioneler had willen beginnen, maar ik vind het persoonlijk ook erg leuk om te zien hoe erg iemand vooruit is gegaan!

 5. 19 februari 2015 / 09:35

  Heel erg leuk! Ik weet nog wel van die layout, volg je al best lang.

 6. 19 februari 2015 / 10:25

  Weer een tag die ik niet kende, maar wat een leuke tag, leuk om terug te gaan in de tijd en dan via een tag te zien waar je allemaal bent gekomen en hoe.

 7. 19 februari 2015 / 10:33

  Oh zo’n leuke TAG is dit! Leuk om je oude layout te zien en wat grappig dat filmpje!

 8. 19 februari 2015 / 12:30

  Leuk! Ik begon met bloggen in 2010, mijn blog groeide heel snel in populariteit totdat ik stopte omdat ik het te druk had met de middelbare school. Echt verschrikkelijk jammer, anders had ik nu denk ik een heel anders leven.
  X

 9. 19 februari 2015 / 13:04

  Wat leuk om deze tag bij jou te lezen!
  Ik vind dat je het bloggen hartstikke goed doet.
  En juist omdat je hebt kunnen groeien, ben je kwalitatief goed vooruit gegaan.
  Dus eerder beginnen had leuk geleken, maar zo is het juist super gegaan!

 10. 19 februari 2015 / 15:54

  Wat een leuke tag is dit toch. Grappig om te zien hoe je artikelen veranderen in de loop van de tijd. Dit merk ik bij mezelf ook haha. liefs

 11. 19 februari 2015 / 19:34

  Wat een leuk artikel!
  Ontzettend leuk om te lezen hoe jij terug kijkt op hoe je bent begonnen en hoe ver je nu bent:).
  Gelukkig maar dat we nog niet uitgeleerd zijn, dan zou het denk ik wel een stuk saaier zijn!

 12. 20 februari 2015 / 12:14

  Wat een leuke tag! Ik vind je lay out heel erg mooi trouwens, ik ben er nog lang niet op uitgekeken ;)

  • Daniëlle
   Auteur
   23 februari 2015 / 14:03

   Gelukkig! Leuk om te horen dat je hem zo mooi vind! Als je nog tips hebt, mag je het altijd zeggen :)

 13. 21 februari 2015 / 15:39

  Heel leuk om te lezen! Leuk van dat eerste perspakketje. Dat is inderdaad best veel voor de eerste keer :) xx