blogger agenda
Het is een lange tijd dat ik een persoonlijke update op mijn blog plaatste, maar op dit moment vond ik het het juiste moment. Er is veel gebeurd de afgelopen tijd en er komt ook veel leuks aan. Ik wil je graag op de hoogte houden van wat mij bezig houd en wat dit kan gaan veranderen voor mijn blog.

Afstuderen!

Als eerst wil ik je vertellen dat ik het de komende paar weken heel erg druk ga hebben. Twee weken geleden heb ik mijn laatste schoolexamens en lesdagen gehad en ik hoef dus hopelijk alleen nog voor mijn assessment en diploma uitreiking naar school. Dat klinkt natuurlijk heel erg leuk, maar nu is het echte werk pas begonnen. Ik doe de opleiding Media Vormgeving voor de mensen die het nog niet wisten. Dit is drie jarige opleiding en op dit moment zit ik dus in het laatste jaar. Ik ben vorige week begonnen met afstuderen en loop nu tot aan de zomervakantie stage bij een bedrijf dat vooral de opmaak van tijdschriften voor ondernemers doet. Het is tot nu toe al wel heel leuk, maar mijn afstudeeropdracht moet ik nog krijgen en dan begint het spannend te worden. Want aan het eind van mijn stage moet ik dus mijn afstudeeropdracht gaan presenteren bij het assessment. Als ik dat haal en mijn bewijs- en productmap goedgekeurd zijn dan ben ik geslaagd en heb ik mijn diploma in de pocket.

Bloggen

Op dit moment is het dus best zwaar want ik heb met mijn bijbaan erbij een 48 urige werkweek, en dat vind ik best pittig. Ook omdat ik graag heel veel tijd steek in mijn blog en dat ook als een soort bijbaan zie. Jammer genoeg gaat het mij niet lukken om me daar met de volle 100% op te gaan richten. Ik probeer zoveel als ik kan en probeer dagelijks een artikel te schrijven, maar als er dus niks online komt of een minder leuk artikel dan weet je waar het aan ligt en alvast sorry! Om diezelfde reden ben ik ook minder actief met het lezen van andere blogs en mijn blog dagelijks onderhouden op social media. Bij elkaar gaat daar toch veel tijd in zitten en zal ik prioriteiten moeten stellen.

blogger agenda

Bloggeragenda

Ook wil ik jullie nog iets leuks vertellen over een project dat ik heb afgerond. In mijn vorige schoolperiode heb ik namelijk een project naar eigen keuze gedaan en hiermee heb ik een eigen blogger agenda ontworpen. Deze heb ik helemaal uitgewerkt en laten drukken en voor school is hij ook nog eens goedgekeurd! Op stage heb ik de agenda nog verder uitgewerkt en heb ik er ook een soort notitieboekje speciaal voor bloggers bij gemaakt. Het is allemaal heel tof geworden en het resultaat wil ik graag laten drukken. Als dat lukt, laat ik jullie er natuurlijk meer over weten!

Ik wil dit artikel niet te lang houden, want dan lijkt het mij ook niet leuk meer om te lezen. Verder gaat het goed met mij en komen er allemaal leuke dingen op mijn pad. Zo ben ik bijna klaar met mijn visagie cursus, heb ik al veel leuke opdrachten mogen doen op stage en heb ik zaterdag een heel lief valentijnscadeau gekregen. Namelijk een mega ballon met een lieve kaart!

Verder had ik nog een klein vraagje zodat jullie mij op weg kunnen helpen. Wat vind jij leuk om te zien op mijn blog?