Eyes Lips Face BB Crème SPF 20 Fair


Vorige week liet ik al een aantal low budget aanraders zien en vandaag heb ik een nieuwe low budget review voor jullie. Of het een aanrader is merk je snel genoeg. Klik verder om mijn volledige review van de Eyes Lips Face BB Creme SPF 20 Fair te lezen.


Eyes Lips Face vind ik een ontzettend fijn budget merk. Het is nog niet heel erg bekend in Nederland. Het merk is online verkrijgbaar via hun eigen webshop. De prijzen zijn erg goedkoop. Je hebt drie verschillende lijnen bij Elf met allemaal hun eigen prijscatagorie. Zo heb je de Essentiele lijn, de Minerale lijn en de Studio lijn. De studio lijn is absoluut mijn favoriet en daar komt deze BB Creme ook van.De verpakking vind ik eerlijk gezegd niet heel bijzonder. Het is een tube, maar wel met een pompsysteem. Het is dus gelukkig wel hygiënisch, maar het straalt niet van mijn make-up kastje af. Hij bevat een transparante dop waardoor je wel snel de vieze dop ziet. Een zwarte was misschien mooier. De BB Crème is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren waarvan ik uiteraard de lichtste kleur heb in kleur Fair. Hij heeft een inhoud van 30 ml wat normaal is voor een BB Crème.


Hieronder zie je alle ingrediënten op een rij. De BB Crème bevat onder andere SPF 20 wat ik erg goed vind. Het nadeel wel van SPF is, is dat het reflecteert als je op de foto gaat met flits. Waardoor je dus nog bleker lijkt. Als ik dat weet dan doe ik zelf ook al foundation op ipv zo’n product met SPF. Hij is dus lekker geschikt voor dagelijks gebruik. Verder bevat hij nog Vitamine E, Jojoba, Aloé Vera en Komkommer.

ACTIVE INGREDIENTS:Oxybenzone 4%, Octisalate 5%, Octinoxate 7.5% INACTIVE INGREDIENTS:Water (Aqua), Glycerin, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Beonzoate, Titanium Dioxide, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Cyclopentasiloxane, Sorbitan Olivate, Polymethyl Methacrylate, Sodium Chloride, Quaternium-18 Bentonite, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone, Zinc Stearate, Talc, Vp/Hexadecene Copolymer, Bisabolol, Tocopheryl Acetate (Ve), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mica, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylisothiazolinone. MAY CONTAIN: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).


Hier zie je de BB Crème op mijn hand. De substantie is dit keer eigenlijk vrij ‘normaal’. Hij is niet opvallend dik of vloeibaar. Hij smeert makkelijk uit en is licht genoeg voor de bleke huidjes gelukkig!Hier zie je het verschil met de BB Crème. Links draag ik niks en in het midden één laagje. De BB Crème voelt luchtig aan en ook de dekking is vrij luchtig. Hij bedekt de lichte roodheden en vlekjes, maar voor wat meer dekking ben je nog wel een extra laagje of concealer nodig. Rechts zie je mijn gezicht met een tweede laagje.


Hier zie je mijn gezicht me full face make-up.

De dekking vind ik met twee laagjes wel echt heel mooi, maar dan gaat hij natuurlijk ook weer sneller op en dat is dan niet zo slim. Gelukkig is de BB Crème licht genoeg voor mijn huid en kan ik hem gewoon dragen. Wel vind ik dat hij erg glimt als je hem op hebt gedaan. Af poederen is zeker een must! De BB Crème voelt verder erg hydraterend aan. Hij laat geen velletjes of droge plekjes zien en dat vind ik wel heel fijn. Hij smeer verder ook fijn uit en laat geen vlekken achter en geeft een egaal effect.


Voor de zomer vind ik het echt een fijne BB Crème. Hij is licht dekkend en voelt luchtig aan. Het is niet een hele bijzondere BB Creme. Het is in mijn ogen gewoon een fijne standaard BB Creme waar helemaal niks mis mee is. Deze Eyes Lips Face BB Creme heeft een prijs van €6,80 en is online verkrijgbaar. Wat ik een prima betaalbare prijs vind!

Het product uit deze review is door het merk opgestuurd.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

28 Reacties

 1. 21 april 2015 / 07:20

  Klinkt goed zeg! Deze ga ik even onthouden! Mooie review heb je gemaakt!

 2. 21 april 2015 / 07:52

  Klinkt als een prima BB crème! Aangebracht op je huid ziet het er ook erg mooi uit, perfecte dekking ook!

 3. 21 april 2015 / 08:46

  Ik hou van dit soort BB crèmes! Zo fijn dat je in de zomer lekker een tintje kunt dragen met een spf factor. Een ideale combi :).

 4. 21 april 2015 / 08:55

  Ik vind de BB creme er echt heel erg goed uitzien!

 5. 21 april 2015 / 09:05

  Ziet er goed uit! Ik denk wel dat de kleur voor mij wat te oranje is. Bij jou matcht de kleur goed!

 6. 21 april 2015 / 09:44

  Ziet er erg goed uit, dit ga ik onthouden! Mooie foto’s heb je ook gemaakt :-)

 7. 21 april 2015 / 09:51

  Ik denk dat het niet mijn kleur zal zijn.. maar t staat je goed! mooie foto ook aan t einde <3

 8. 21 april 2015 / 10:17

  Fijn artikel! Deze BB Cream ga ik zeker onthouden :)

 9. 21 april 2015 / 10:21

  Vind het een mooi product alleen de juiste kleur online uit kiezen vind ik echt crisis om te doen :-) x

 10. 21 april 2015 / 10:28

  Ziet eruit als een ontzettend fijne BB cream! En ik zou zeggen dat je het eigenlijk niet nodig hebt, wat een mooie huid heb jij van jezelf!

 11. 21 april 2015 / 12:36

  Wat een fijne BB Cream! De dekking vind ik erg natuurlijk en mooi eruit zien! :) Ik wil je ook even complimenteren. Het verbaasd me telkens weer hoe mooi jou foto’s zijn! Als je aan mij vraagt heb jij een van de beste blogs qua fotografie!

 12. 21 april 2015 / 12:41

  Dit is wel een heel dekkende BB cream heb ik de indruk. Jammer genoeg heb ik echt full coverage nodig met mijn huid dus zijn BB creams te licht voor mij! Liefs

 13. 21 april 2015 / 12:57

  Mijn verpakking lekte meteen al en ik vind de geur erg sterk, deze is niet mijn ding helaas!

 14. 21 april 2015 / 15:44

  Het resultaat vind ik er wel heel mooi uitzien! De prijs is ook lekker budget :)

 15. 21 april 2015 / 17:22

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar het resultaat ziet er echt prachtig uit!

 16. 21 april 2015 / 20:15

  Ziet eruit als een prima bb cream!

 17. 21 april 2015 / 20:15

  Ziet eruit als een prima bb cream!

 18. 21 april 2015 / 22:21

  Mooi product van E.L.F. lijkt mij dit en wat fijn dat er zo’n hoge factor inzit.

 19. 21 april 2015 / 22:49

  Ik vind het resultaat heel mooi, had ik niet verwacht van ELF. Ik ga toch maar een kijkje nemen op hun site!