reviews make-up MAC Catrice Essence
9 van de 10 keer als je een Beautyblog vind dan is die overladen met reviews. Dat is natuurlijk ook vaak een van de redenen dat je ervoor komt. Ook mijn blog is overspoeld met reviews. Van foundations, blush, luxe merken, budget merken en ga zo maar door. Als je opzoek bent naar een review dan ga je natuurlijk even naar de zoekfunctie op een blog. Helaas werkt dit niet altijd soepeltjes en heb ik speciaal voor mijn blog een geweldige oplossing bedacht en ik laat je zien wat het is.

reviews make-up MAC Catrice Essence
Tijdens mijn enquete merkte ik dat veel van jullie niet wisten dat ik nog verschillende pagina’s had op mijn blog. Zo bestond deze pagina al tijden, maar vanaf vandaag is hij helemaal geüpgraded. In het menu hierboven onder het kopje beauty zie je reviews staan. Als je daar heen gaat dan vind je al mijn reviews op een rij. Ben je op zoek naar een foundation, dan klik je dat aan in de sidebar. Wil je hem van het merk MAC? dan vink je ook die optie aan. Daarnaast kan je ook nog sorteren op prijs en naam en zie je direct de prijs bij elk product staan. Super handig toch? Mijn reviews zijn altijd eerlijk en als je op de naam van het product klikt dan kom je uit bij mijn review die zich opent in een nieuw tabblad. Hier vind je mijn mening, swatches en eventueel een make-up look van het product.

Op dit moment staan niet alle producten ertussen. Waarom niet vraag je je af? Dat komt omdat ik op hele oude reviews met kwalitatief slechte foto’s niet heel trots ben. Ik wil graag een mooie review pagina met reviews waar ik trots op ben. Uiteraard zal deze pagina zich nog heel erg gaan uitbreiden. Er staan namelijk nog veel reviews op de planning.

reviews make-up MAC Catrice Essence
De pagina heb ik zelf ontwikkeld, maar ik heb wel wat hulp gehad van Mariska. Als ik even niet wist waar iets stond in de CSS dan vroeg ik het haar en ook zij heeft de plugin voor mij weten te vertalen naar het Nederlands. Shout out naar Mariska dus.

Dus ben je opzoek naar een review? Je weet wat je te doen staat. Ik hoor ook graag wat je ervan vind en of je nog tips hebt. Ohja de pagina werkt minder mooi op mobiel, omdat je dan alle producten onder elkaar ziet. Hij werkt wel, maar is mooier weergegeven als je op je laptop of pc kijkt.