Alle make-up merken liggen natuurlijk op de loer als er weer een nieuwe make-up trend is ontstaan. Ook Catrice is erin meegegaan en heeft in hun nieuwe assortiment een matte blush uitgebracht in twee verschillende kleuren. Deze blush is sinds kort verkrijgbaar in de schappen van Catrice.


Het nieuwe assortiment van Catrice ziet er prachtig uit en in dit artikel kun je precies zien wat er allemaal nieuw is. Deze Multi Matt blush is dus onder andere ook nieuw en is uitgebracht in twee verschillende kleuren. Namelijk 010 Love, Rosie! en 020 La-Lavender. De laatste kleur heb ik aangeschaft.


De verpakking is typisch Catrice, helemaal wat we van ze gewend zijn. Een vierkant doosje met afgeronde hoeken, volledig transparant en glimmende letters. In glimmende letters staat er Catrice Multi Matt Blush op de verpakking. Het is niet echt vernieuwend en dat had mij wel leuk geleken. Wat ik wel handig vind is dat de deksel transparant is waardoor je direct ziet welke kleur je hebt. Het fijne aan de blushes van Catrice is dat ze altijd plat zijn waardoor je ze makkelijk kan stapelen.


De blush zelf is uiteraard volledig mat en hij bevat vier verschillende kleuren die samen weer één mooie kleur vormen. De blush heeft een bijzonder krul patroon. Ik vind het er in ieder geval leuk uitzien! Geeft toch weer iets extra’s in tegenstelling tot de veilige verpakking.Hierboven zie je alle kleuren afzonderlijk van elkaar. De kleuren zijn verschillend, maar qua tint liggen ze toch vrij dicht bij elkaar. De kleuren zijn heel zacht en poederig qua structuur. Daarnaast geven ze zoals je op de foto ziet ook niet heel veel pigment af.


Hierboven zie je de blush als je van alle kleuren wat pakt. De kleur komt op camera wat meer peachy over. De kleur die overblijft ligt het meest dichtbij de middelste twee kleuren. Als ik de swatch zo zie is het een kleur die de meesten wel goed zullen staan.


Hier zie je mijn gezicht zonder blush, bronzer en highlighter.


Hier zie je de blush aangebracht op mijn jukbeenderen. Ik heb hem wat sterker aangebracht zodat je het verschil goed ziet. De kleur is makkelijk op te bouwen tot een sterkere kleur.


Hier zie je de kleur op mijn gezicht full face. Ik vind het een toffe kleur die lichtjes matcht met mijn lipkleur. Love it!


De kleur van de blush is anders dan anders en ik vind hem erg tof. Het matte effect kan ik ook erg waarderen en het ziet er daardoor erg natuurlijk uit. Een beetje highlighter en bronzer maakt de look al wat spannender.


Ik vind het een prima blush. Hij is veilig en geschikt voor een alledaagse look. Hij is niet heel goed gepigmenteerd waardoor je niet snel te veel aan zal brengen. Ik vind het niet direct een must-have voor iedereen vanwege het pigment, maar wel voor als je nog geen mooie basic blush kleur hebt. Een prima blush waar niks mis mee is. De Catrice Multi Matt Blush kost €3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.