Catrice Multi Matt Blush La-Lavender (Nieuw!)


Alle make-up merken liggen natuurlijk op de loer als er weer een nieuwe make-up trend is ontstaan. Ook Catrice is erin meegegaan en heeft in hun nieuwe assortiment een matte blush uitgebracht in twee verschillende kleuren. Deze blush is sinds kort verkrijgbaar in de schappen van Catrice.


Het nieuwe assortiment van Catrice ziet er prachtig uit en in dit artikel kun je precies zien wat er allemaal nieuw is. Deze Multi Matt blush is dus onder andere ook nieuw en is uitgebracht in twee verschillende kleuren. Namelijk 010 Love, Rosie! en 020 La-Lavender. De laatste kleur heb ik aangeschaft.


De verpakking is typisch Catrice, helemaal wat we van ze gewend zijn. Een vierkant doosje met afgeronde hoeken, volledig transparant en glimmende letters. In glimmende letters staat er Catrice Multi Matt Blush op de verpakking. Het is niet echt vernieuwend en dat had mij wel leuk geleken. Wat ik wel handig vind is dat de deksel transparant is waardoor je direct ziet welke kleur je hebt. Het fijne aan de blushes van Catrice is dat ze altijd plat zijn waardoor je ze makkelijk kan stapelen.


De blush zelf is uiteraard volledig mat en hij bevat vier verschillende kleuren die samen weer één mooie kleur vormen. De blush heeft een bijzonder krul patroon. Ik vind het er in ieder geval leuk uitzien! Geeft toch weer iets extra’s in tegenstelling tot de veilige verpakking.Hierboven zie je alle kleuren afzonderlijk van elkaar. De kleuren zijn verschillend, maar qua tint liggen ze toch vrij dicht bij elkaar. De kleuren zijn heel zacht en poederig qua structuur. Daarnaast geven ze zoals je op de foto ziet ook niet heel veel pigment af.


Hierboven zie je de blush als je van alle kleuren wat pakt. De kleur komt op camera wat meer peachy over. De kleur die overblijft ligt het meest dichtbij de middelste twee kleuren. Als ik de swatch zo zie is het een kleur die de meesten wel goed zullen staan.


Hier zie je mijn gezicht zonder blush, bronzer en highlighter.


Hier zie je de blush aangebracht op mijn jukbeenderen. Ik heb hem wat sterker aangebracht zodat je het verschil goed ziet. De kleur is makkelijk op te bouwen tot een sterkere kleur.


Hier zie je de kleur op mijn gezicht full face. Ik vind het een toffe kleur die lichtjes matcht met mijn lipkleur. Love it!


De kleur van de blush is anders dan anders en ik vind hem erg tof. Het matte effect kan ik ook erg waarderen en het ziet er daardoor erg natuurlijk uit. Een beetje highlighter en bronzer maakt de look al wat spannender.


Ik vind het een prima blush. Hij is veilig en geschikt voor een alledaagse look. Hij is niet heel goed gepigmenteerd waardoor je niet snel te veel aan zal brengen. Ik vind het niet direct een must-have voor iedereen vanwege het pigment, maar wel voor als je nog geen mooie basic blush kleur hebt. Een prima blush waar niks mis mee is. De Catrice Multi Matt Blush kost €3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 24 juli 2015 / 07:25

  Inderdaad een mooie basic blush. De kleur vind ik erg mooi.

 2. 24 juli 2015 / 08:18

  Deze blush ziet er goed uit en is ook nog eens heerlijk betaalbaar x

 3. 24 juli 2015 / 09:55

  De blush ziet er erg mooi uit, fijne review ook!

 4. 24 juli 2015 / 14:36

  Vind hem er erg mooi uit zien! Vooral omdat hij goed op te bouwen is vind ik hem interessant.

 5. 24 juli 2015 / 14:53

  Wat een leuk product, zulke kleuren zijn toch altijd wel handig voor elke look!

 6. 24 juli 2015 / 18:11

  Fijne mooie blush! En had ik al gezegd dat ik jou eyeliner en wenkbrauwen altijd zo mooi vind! Pretty!! <3

 7. 24 juli 2015 / 19:38

  Ik vind het effect heel mooi en natuurlijk!

 8. 24 juli 2015 / 21:29

  Ik vind dit een hele mooie basic blush, hij ziet er ook zo mooi uit!

 9. 25 juli 2015 / 12:45

  Hij is prachtig! Die ga ik zeker weten aanschaffen :D

 10. 25 juli 2015 / 15:11

  De blush is mooi maar ik vond de verpakking er in het persbericht mooier uitzien. Liefs, Iris

 11. 25 juli 2015 / 17:24

  Ik vind matte blush heel mooi en zou deze graag aan mijn collectie toevoegen! Wist niet dat de nieuwe producten al verkrijgbaar waren!

 12. 25 juli 2015 / 20:42

  ik heb deze vrijdag gekocht en ik ben erg benieuwd wat ik er van zal vinden. De kleurtjes zijn in ieder geval erg mooi

 13. 26 juli 2015 / 14:58

  Ik vind hem er wel leuk uitzien, maar denk niet dat ik hem zal aanschaffen! :-)

 14. 28 juli 2015 / 07:45

  Wauw, ik vind het echt een prachtige blush! Ik heb hem zelf ook en vandaag toevallig ook op mijn blog geplaatst. Ik vind het pigment juist wel goed en ik moet oppassen dat ik niet teveel op mijn kwast doe. Prachtige foto’s heb je gemaakt, vooral de full face foto vind ik heel mooi!
  liefs

 15. 28 juli 2015 / 20:22

  Heel mooi, staat je weer erg mooi. Ik zou deze blush wat subtieler aanbrengen, maar wel weer een mooie blush voor een fijne prijs!

 16. 2 augustus 2015 / 00:58

  Super mooie blush dit! Maar wat is je huid mooi, ik ben er zo jaloers op! Zou je eens een keertje een skin care routine video willen opnemen? Kusjes!

  • Daniëlle
   Auteur
   4 augustus 2015 / 09:12

   Oh dankjewel. Wat een lief compliment. Leuk idee ook van de video, ga ik zeker onthouden.

 17. 4 augustus 2015 / 23:25

  Hij is zeker erg mooi, vooral omdat hij matte is!