Koningsdag is ieder jaar weer een feestje. Honderden vlaggen aan de huizen, de hele dag door oranje tompoucen, markt en alles is oranje! Speciaal voor dat laatste heb ik een artikel met inspiratie voor je. Want wat wil je nou aan en wat de je met je make-up? Vandaag heb ik voor jullie een make-up look geïnspireerd op Koningsdag.


Deze Koningsdag look is vrij simpel en niet gelijk heel extreem. Toch knalt de oranje kleur wel van je ogen waardoor je het typische vleugje oranje van de dag krijgt. Perfect om te combineren met oranje lippen en toffe nagellak.


Dit is de ooglook die ik heb gemaakt. Ik begon met de Too Faced Shadow Insurance. Daarna gebruikte ik een wit potlood van Etos. Die overigens vorig jaar uitkwamen voor Koningsdag! Deze gebruikte ik zodat de oranje kleur nog meer van mijn ogen af zou spatten. Uit een palette van The Body Shop nam ik een gouden kleur voor in de binnenste ooghoek. Onder het wenkbrauwbot pakte ik White Chocolate uit het Too Faced Chocolate Bar Palette die ik vervaagde tot aan de arcadeboog. In de arcadeboog bracht ik met een zachte kwast Milk Chocolate aan uit het Too Faced Chocolate Bar Palette. Deze vervaagde ik goed zodat het mooi over loopt. Daarna bracht ik een knal oranje kleur aan op het hele bewegende ooglid. Deze kleur komt uit een palette van Glee wat helaas niet meer verkrijgbaar is. Onder mijn wimperrand gebruikte ik nog de donkere kleur uit het TF palette en de oranje kleur.

De look maakte ik af met de Eyes Lips Face Eyeliner, De P2 100% Mascara, de Oriflame Giordani Gold Eye Pencil Black en de Anastasia Eye Pencil.


Op mijn lippen gebruikte ik een Limited Edition lipstick van Catrice. Dit is een mooie oranje, maar niet te opvallende kleur! Erg tof vind ik hem!


Hier zie je nog alle producten op een rij voor de gehele look die ik heb gemaakt.


Ik ben benieuwd wat je van deze look vind en of je zelf ook nog Koningsdag gaat vieren.