Koningsdag make-up look


Koningsdag is ieder jaar weer een feestje. Honderden vlaggen aan de huizen, de hele dag door oranje tompoucen, markt en alles is oranje! Speciaal voor dat laatste heb ik een artikel met inspiratie voor je. Want wat wil je nou aan en wat de je met je make-up? Vandaag heb ik voor jullie een make-up look geïnspireerd op Koningsdag.


Deze Koningsdag look is vrij simpel en niet gelijk heel extreem. Toch knalt de oranje kleur wel van je ogen waardoor je het typische vleugje oranje van de dag krijgt. Perfect om te combineren met oranje lippen en toffe nagellak.


Dit is de ooglook die ik heb gemaakt. Ik begon met de Too Faced Shadow Insurance. Daarna gebruikte ik een wit potlood van Etos. Die overigens vorig jaar uitkwamen voor Koningsdag! Deze gebruikte ik zodat de oranje kleur nog meer van mijn ogen af zou spatten. Uit een palette van The Body Shop nam ik een gouden kleur voor in de binnenste ooghoek. Onder het wenkbrauwbot pakte ik White Chocolate uit het Too Faced Chocolate Bar Palette die ik vervaagde tot aan de arcadeboog. In de arcadeboog bracht ik met een zachte kwast Milk Chocolate aan uit het Too Faced Chocolate Bar Palette. Deze vervaagde ik goed zodat het mooi over loopt. Daarna bracht ik een knal oranje kleur aan op het hele bewegende ooglid. Deze kleur komt uit een palette van Glee wat helaas niet meer verkrijgbaar is. Onder mijn wimperrand gebruikte ik nog de donkere kleur uit het TF palette en de oranje kleur.

De look maakte ik af met de Eyes Lips Face Eyeliner, De P2 100% Mascara, de Oriflame Giordani Gold Eye Pencil Black en de Anastasia Eye Pencil.


Op mijn lippen gebruikte ik een Limited Edition lipstick van Catrice. Dit is een mooie oranje, maar niet te opvallende kleur! Erg tof vind ik hem!


Hier zie je nog alle producten op een rij voor de gehele look die ik heb gemaakt.


Ik ben benieuwd wat je van deze look vind en of je zelf ook nog Koningsdag gaat vieren.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

13 Reacties

 1. 26 april 2015 / 15:30

  Wat een mooie Koningsdag look! Ik vind je wing ook super gelukt.

 2. 26 april 2015 / 16:24

  Super mooie look! Wat krijg jij je looks ook mooi op de foto zeg. Ik vraag me soms echt af hoe je het doet.

 3. 26 april 2015 / 16:27

  Ik ben zelf niet zo fan van felle oranje oogschaduw, maar wel gewaagd is het! Ik moet helaas werken morgen, maar anders ging ik voor een lekker fel oranje lakje op mn nagels! xx

 4. 26 april 2015 / 20:53

  Wat een gave ooglook! Ik moet morgen werken, maar gelukkig wel op een festival. x

 5. 26 april 2015 / 21:59

  Wauw de oranje oogschaduw knalt er echt vanaf! Oranje staat je ook heel mooi! <3

 6. 27 april 2015 / 07:49

  Ik vind je look erg mooi, best wel subtiel maar op de een of andere manier toch opvallend. Zo zou ik oranje ook nog weleens kunnen dragen, normaal gesproken vind ik het namelijk niet zo mooi!

  Fijne koningsdag!