the body shop kerst cadeau Verrassingsrobot
De Kerst is weer in zicht en zoals ieder jaar komt The Body Shop met hele leuke cadeausets. Vandaag laat ik de Verrassingsrobot Cadeauset zien speciaal voor de Kerst. Hij is goed gevuld en het blikje kan je daarna ook als een spaarpot gebruiken. Ik ga je in dit artikel laten zien wat er allemaal in zit.

the body shop kerst cadeau Verrassingsrobot
Ziet deze robot er niet heel schattig en vrolijk uit?! Het is dus een vrij groot blik die je later ook als spaarpot kan gebruiken. Hij ziet er echt vrolijk uit door al die felle kleuren en ik denk dat je van de binnenkant ook wel vrolijk kan worden. En nog een heel goed onderdeel: het hele verkoopbedrag van deze cadeauset helpt door oorlog getroffen kinderen om een jaar lang veilig te spelen.

De set is gevuld met een Coconut Shower Gel (60 ml), Coconut Lip Butter (10 ml), een Mango Shower Gel (60 ml), een Mango Lip Butter (10 ml), een Strawberry Shower Gel (60 ml) en een Strawberry Lip Butter (10 ml). Het leuke is dus dat de lippenbalsem een bijpassende shower gel heeft.

the body shop kerst cadeau Verrassingsrobot
Ik kan wel iedere geur omschrijven, maar eigenlijk spreekt het wel voor zich. Ze ruiken namelijk allemaal precies naar als wat ze omschreven zijn. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de mango variant. Vooral in combinatie met een douchepuf schuimen ze heerlijk.

the body shop kerst cadeau Verrassingsrobot
De lippenbalsems heb ik inmiddels allemaal een plekje gegeven en ze zijn groot favoriet. Ik heb er eentje in mijn auto, naast mijn bed en in mijn tas. Voordat ik deze set ontving had ik er nog vier liggen (ik heb ze bijna opgemaakt), dat laat wel goed zien hoe fijn ik ze vind. Met extreem winterse droge lippen hebben ze wel wat moeite, maar ik vind ze wel fijner dan een ‘gemiddelde’ lippenbalsem. Daarnaast is de geur op je lippen ook erg lekker!

the body shop kerst cadeau Verrassingsrobot
The Body Shop Kerst Verrassingsrobot Cadeauset zal zeker een goede aankoop zijn. Ik denk dat je iedereen wel blij maakt met fijne verzorgingsproducten. Ook is het erg leuk dat je op deze manier kennis kan maken met enkele geuren van The Body Shop.

the body shop kerst cadeau Verrassingsrobot
The Body Shop Verrassingsrobot Cadeauset Kerst is verkrijgbaar voor een prijs van € 20,- bij de The Body Shop en in hun webshop. Naast deze cadeauset zijn er ook nog veel meer verschillende cadeaus verkrijgbaar bij The Body Shop.

Dit product heb ik ontvangen.