escada turquoise summer toilette parfum
Het is net lente en de winter is voorbij. Het volgende waar we dus eindelijk naar uit kunnen kijken is de zomer! Direct zal ik goed van start gaan met een review van dit ultieme zomerse parfum. Het is het nieuwe parfum van Escada Turqouise Summer en ik ga je vertellen hoe hij ruikt!

escada turquoise summer toilette parfum
De Escade Turqouise Summer is dé Limited Edition zomer geur van Escada voor 2015. Escada begon in 1993 al met de trend van limited edition geuren voor de zomer. Turquoise Summer is dan ook alweer het 23e zomerparfum wat ze uitbrengen.

escada turquoise summer toilette parfum
De flacon begint direct al heel zomers door het felle turquoise ombre effect en de roze opvallende vlinder. De flacon heeft mooie zilveren details en ziet er verder goed uit. Rond de hals is een vlinder te vinden, maar ook in de flacon zit een klein vlindermotief. De flacon en de verpakking stralen hiermee ‘vrijheid’ uit. Het doosje is namelijk ook lekker vrolijk. Zo bevat het doosje het welbekende Escada-meisje en vind je veel zomerse sferen terug. Bloemen en vlinderbeelden in combinatie met de bekende Escada kleuren.

Escada Turquoise Summer is een vrolijke, fruitige sorbet van wilde rode vruchten. Het is echt een typische zomerse geur naar mijn idee. Het brengt je direct in een vrolijk stemming.

Topnoten: Cocktail van aardbeien, sappige frambozen en fris-zure zwarte bessen.
Hartnoten: noten van vlezige perzik, frisse bloemengeur van viooltjes en oranjebloesem.
Basisnoten: een rustgevende mix van crèmeachtige vanille en zacht sandelhout.

escada turquoise summer toilette parfum
Het eerste waar ik aan moet denken bij deze geur is echt zomer! Hij is zo fris en alles wat je ruikt leidt naar de zomer. De geur is sterk en opvallend en blijft goed zitten. Ik ben heel erg tevreden over de geur en mensen in mijn omgeving ook. Het is een sterk parfum die je goed ruikt. Hij is heel erg zomers en erg lekker! Zeker een aanrader.

Eau de parfum 30 ml Eau de parfum 50 ml Eau de parfum 75 ml Body Lotion 150 ml
€39,- €55,- €69,- €22,-