Vorig jaar en in het voorjaar liet ik jullie al de nieuwste weetjes van Too Faced zien, maar het is weer zo ver! Met de herfst komen er een aantal nieuwe producten waaronder een aantal die vast in het assortiment blijven. Ik laat je alles vandaag zien inclusief de prijzen en alle kleuren.

Too Faced is helaas lastig verkrijgbaar in Nederland, maar wel verkrijgbaar bij enkele webshops als Beautybay.com. Wanneer ze daar verkrijgbaar zullen zijn kan ik je niet vertellen, maar ze zullen ook hoogst waarschijnlijk op Sephora.com komen.

too faced born this way 2015

Born this way foundation – $39,99

Porcelain – Ivory – Vanilla – Nude – Warm Nude – Light Beige – Natural Beige – Warm Beige – Sand – Golden – Honey – Caramel


De nieuwe foundation van Too Faced is olie vrij. De foundation verbergt alle imperfecties, maar laat het er wel uitzien alsof je huid zo is. Alsof je huid ‘Born This Way’ is. Hij heeft een medium tot hoge dekking en bevat onder andere kokoswater. Ik ben hier heel benieuwd naar, want de lichte kleur ziet er echt licht uit!

too faced born this way 2015

Love Palette – $49,00

Dit palette is Limited Edition. Hij bevat 15 kleuren die wisselen van shimmery, pearl en mat. Daarnaast zit er ook nog een eyeliner bij en een stappenplan om een ooglook met dit palette te maken.

too faced born this way 2015
too faced born this way 2015

Love Flush – $26,00

Justify My Love – How Deep Is Your Love? – Your Love Is King – I Will Always Love you – Baby Love – Love Hangover


De blushes komen in het vaste assortiment. Ze zijn weer hartvormig en doen me denken aan de blushes van tarte. Er zijn in totaal zes verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze wil ik als blush liefhebber zeker aanschaffen!

Ik ben benieuwd hoe snel Beautybay met deze collectie komt. Ik ben heel benieuwd naar de foundation en de blush. Wat spreekt jou het meeste aan?