Make-up Nieuws & Geruchten #17

makeup nieuws geruchten
Het is weer tijd voor een artikel vol met allemaal nieuwtjes en geruchten die te maken hebben met beauty! In dit artikel deel ik onder andere foto’s van het nieuwe Tartelette Toasted palette, een Urban Decay highlight palette en nog veel meer.

Tartelette Toasted


Wauw, ik zag deze foto van de week op Twitter en ik was gelijk enthousiast! Er komt dus een nieuwe palette uit van Tarte, namelijk het Tartelette Toasted palette. Het palette zal in de herfst van 2017 uitkomen.

Urban Decay After Glow Highlight Palette


Urban Decay brengt een nieuw highlight palette uit! Dit palette bevat vier nieuwe kleuren en zal in Amerika verkrijgbaar zijn vanaf 4 juni voor een prijs van $34,-. Wanneer het in Nederland verkrijgbaar zal zijn en voor welke prijs, is mij helaas onbekend.


Hier zie je nog een video van Urban Decay over dit palette.

afterglow palette urban decay
De kleuren die ik het palette zitten, heten: Bliss, Peroxide, NSFW en Side Piece.

zoeva basic collection

Zoeva Basic Moment Collection

In de vorige Make-up Nieuws & Geruchten liet ik al foto’s zien van een nieuwe collectie van Zoeva en eindelijk zijn de producten verkrijgbaar! Hierboven zie je de officiele foto’s en de swatches. Ik ben hier enorm nieuwsgierig naar! De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Zoeva die ook makkelijk naar Nederland verzend. Het Basic Moment Eyeshadow Palette heeft een prijs van €21,80 en het Basic Moment Blush Palette een prijs van €14,80. bron foto’s Zoeva’s webshop.

MAC x Steve J & Yoni P


In Amerika zijn de eerste sneak peeks van de Steve J & Yoni P collectie al gespot. MAC collecties zijn in veel gevallen over de hele wereld gelijk. Vandaar dat ik dit nieuwtje ook graag deel. In Amerika zal deze collectie in juni verkrijgbaar zijn. Ik heb zelf nog geen officieel persbericht gekregen voor in Nederland. Dit zijn de producten uit de collectie:

mac steve j yoni p

Lipstick
– Spotlight Me
– Yoni Crush
– Candy Yum Yum
– A Killing Smile

Studio Eye Gloss
– Pearl Varnish

Midnight Fever Dazzleshadow
– Let’s Boogie
– Sparkling Moment

Though Me Baby Eyeshadow Duo
– Soba
– Keep on Twinkling

Lip&Cheek Palette
– Keep It Loose
– Secret Admirer
– Young at Heart
– Weekend Getaway
– Lazy Sunday
– Show Orchid

Powder Blush
– Peony Petal
– Sugar or Syrup

Mascara
Brushes
Makeup Bag

Morphe x Jaclyn Hill


Morphe en Jaclyn Hill gaan weer een samenwerking aan! Ze brengen nu een nieuw oogschaduw palette uit met 35 nieuwe kleuren. Dit palette zal in juni verkrijgbaar zijn.

Too Faced Just Peachy Matte

Oeh Too Faced komt in augustus met een nieuw oogschaduw palette! Een lange tijd geleden lanceerde ze een Peach collectie met heel veel producten en dit is dus waarschijnlijk een uitbreiding. Er zijn geruchten dat er nog meer producten aan zullen komen, zoals een bronzer/highlighter/blush en een setting powder. Het palette zal Just Peachy Matte heten en exclusief verkrijgbaar zijn bij Sephora. Meer informatie heb ik helaas nog niet kunnen vinden.

Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen:

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

19 Reacties

 1. 29 mei 2017 / 16:50

  OMG! Dat Tarte palette moet ik gewoon hebben, hij is zooooo mooi!

 2. Britt
  29 mei 2017 / 17:41

  Oh wauw, wederom zulke mooie dingen!

 3. 29 mei 2017 / 21:51

  Wat een mooie nieuwe producten allemaal, alleen al die verpakkingen al <3

 4. 29 mei 2017 / 22:00

  Hier word ik echt hebberig van, zit weer hele mooi producten tussen!

 5. 30 mei 2017 / 21:38

  oeh dat nieuwe palette van Tarte en het Just Peachy Matte palette staan alvast op mijn wishlist :D
  & de blushes van de MAC collectie zien er ook goed uit…

  ik zal al maar beginnen sparen, haha!

 6. 1 juni 2017 / 07:54

  Wauw ik ben heel erg benieuwd naar dat Tartalette Toasted palette! Sowieso wil ik echt een keer iets uitproberen van Tarte: lijkt me zo’n mooi merk!

 7. 1 juni 2017 / 08:49

  Dat too faced palette ziet er echt geweldig uit!!! Dat zou ik wel willen :)

 8. 1 juni 2017 / 09:31

  Stuur vanavond men vrouw even langs dit artikel. Ze is er ook mee bezig!

 9. 1 juni 2017 / 11:12

  Het Basic Moment Blush pallet krijgt mijn voorkeur. :-) Ik ben niet zo van de make-up, alleen bij speciale gelegenheden en dit pallet trekt mijn aandacht door de zachte kleuren. En voor een leek is het ook handig dat passende kleuren samen op één palletje staan ;-)

 10. 1 juni 2017 / 14:41

  Leuke manier van bloggen door verschillende instagramupdates op te nemen in je bericht. Gebruik je hier een speciale plugin voor?

  • Daniëlle
   Auteur
   1 juni 2017 / 15:53

   Eerder kopieerde ik de foto’s, maar ik ben bang dat hier een copyright claim voor zou kunnen krijgen. Vandaar dat ik de Instagramfoto’s embed. Het kan heel simpel. Als je op de computer naar een foto op Instagram gaat, dan zie je drie puntjes en als je daar op klikt dan kan je klikken op insluiten. Deze code kopieer je en zet je het in je bericht bij tekst.

 11. 1 juni 2017 / 16:46

  Leuk zeg! Zitten mooie dingen tussen! Gebruik zelf niet zo vaak blush maar als ik zo’n palet zie krijg ik wel zin om het te gebruiken, haha.

 12. 1 juni 2017 / 21:36

  Alleen voor de verpakkingen zou je het al kopen.. Ziet er allemaal erg mooi uit!

  Ik vind je manier van bloggen met de Instagram foto’s er tussen echt super!

 13. 8 juni 2017 / 09:02

  Wauw ziet er gaaf uit! Ben niet zo thuis in de make up, maar just peachy matte ziet er super uit.