makeup nieuws geruchten
Het is weer tijd voor een artikel vol met Make-up Nieuws & Geruchten die te maken hebben met beauty! In dit artikel deel ik onder andere foto’s van het nieuwe Tartelette Toasted palette, een Urban Decay highlight palette en nog veel meer.

Tartelette Toasted


Wauw, ik zag deze foto van de week op Twitter en ik was gelijk enthousiast! Er komt dus een nieuwe palette uit van Tarte, namelijk het Tartelette Toasted palette. Het palette zal in de herfst van 2017 uitkomen.

Urban Decay After Glow Highlight Palette


Urban Decay brengt een nieuw highlight palette uit! Dit palette bevat vier nieuwe kleuren en zal in Amerika verkrijgbaar zijn vanaf 4 juni voor een prijs van $34,-. Wanneer het in Nederland verkrijgbaar zal zijn en voor welke prijs, is mij helaas onbekend.


Hier zie je nog een video van Urban Decay over dit palette.

afterglow palette urban decay
De kleuren die ik het palette zitten, heten: Bliss, Peroxide, NSFW en Side Piece.

zoeva basic collection

Zoeva Basic Moment Collection

In de vorige Make-up Nieuws & Geruchten liet ik al foto’s zien van een nieuwe collectie van Zoeva en eindelijk zijn de producten verkrijgbaar! Hierboven zie je de officiele foto’s en de swatches. Ik ben hier enorm nieuwsgierig naar! De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Zoeva die ook makkelijk naar Nederland verzend. Het Basic Moment Eyeshadow Palette heeft een prijs van €21,80 en het Basic Moment Blush Palette een prijs van €14,80. bron foto’s Zoeva’s webshop.

MAC x Steve J & Yoni P


In Amerika zijn de eerste sneak peeks van de Steve J & Yoni P collectie al gespot. MAC collecties zijn in veel gevallen over de hele wereld gelijk. Vandaar dat ik dit nieuwtje ook graag deel. In Amerika zal deze collectie in juni verkrijgbaar zijn. Ik heb zelf nog geen officieel persbericht gekregen voor in Nederland. Dit zijn de producten uit de collectie:

mac steve j yoni p

Lipstick – Spotlight Me – Yoni Crush – Candy Yum Yum – A Killing Smile

Studio Eye Gloss – Pearl Varnish

Midnight Fever Dazzleshadow – Let’s Boogie – Sparkling Moment

Though Me Baby Eyeshadow Duo – Soba – Keep on Twinkling

Lip&Cheek Palette – Keep It Loose – Secret Admirer – Young at Heart – Weekend Getaway – Lazy Sunday – Show Orchid

Powder Blush – Peony Petal – Sugar or Syrup

Mascara Brushes Makeup Bag

Morphe x Jaclyn Hill


Morphe en Jaclyn Hill gaan weer een samenwerking aan! Ze brengen nu een nieuw oogschaduw palette uit met 35 nieuwe kleuren. Dit palette zal in juni verkrijgbaar zijn.

Too Faced Just Peachy Matte

Oeh Too Faced komt in augustus met een nieuw oogschaduw palette! Een lange tijd geleden lanceerde ze een Peach collectie met heel veel producten en dit is dus waarschijnlijk een uitbreiding. Er zijn geruchten dat er nog meer producten aan zullen komen, zoals een bronzer/highlighter/blush en een setting powder. Het palette zal Just Peachy Matte heten en exclusief verkrijgbaar zijn bij Sephora. Meer informatie heb ik helaas nog niet kunnen vinden.

Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen: